HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Ne Mutlu İhtiyaç Duymadan Bağış Yapan Evladı Yetiştiren Anneye...

10 Kasım 2022 Perşembe Saat: 08:27

Evet, hayata dair her türlü olumlu ve olumsuzluk, nefes alıp veren tüm canlılar ve özellikle de fani dünyanın olmazsa olmaz en mükemmel donanıma sahip canlısı olan biz insanlar içindir. Vücuttaki tüm organlar birbirini tamamlar ve organlara sahip insanlar ve tüm canlılar yüce Allah’ın kendilerine bahşettiği ömrü huzur ve güven içerisinde tamamlamak için yaşam mücadelesine devam ederler. Akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde tüm insanlar dedesine organ bağışında bulunan bu ana kuzusu, vatan evladı iyi ve güzel ahlaklı, vicdanlı örnek insan, örnek varlık sebebimiz bu güzel kızımız organ bağışlamak için organa ihtiyacınızın olmasına gerek yok.

Önemli olan organ bağışının önemine inanmış bu güzel evladımız gibi akıl sahibi ve akıl sağlığınızın yerinde olmasıdır. Ondan sonrası ölümün kucağından organ bağışı sayesinde dönerek sağlıkla nefes almaya ve vermeye devam eden bu mutlu dede gibi kolaydır.

Organ bağışı yapmak çok özel, çok da önemlidir düşünerek yaşayan tüm insanlar için.

Kızımızı kutlarız. Sevgili kızımızın, güzel kalpli evladımızın organ bağışında bulunduğu dedesi için, organ bağışı için yaptığı konuşmayı dinlemeden ve dinlemeye gerek duymadan çünkü doğrunun dünyanın her yerinde doğru olduğunun kaçınılmaz bir gerçek olduğunu bildiğimiz için yaptığının doğruluğundan emin olarak hiç düşünmeden yorumladık.

Yüce Allah kızımızı kazanan babasından ziyade doğurmakla bırakmayıp hayata dair tüm zorluklara of demeden göğüs gererek hayırlı ve uğurlu bir insan evladı olarak yetiştiren varlık sebebimiz annesinden razı olsun. Böyle annelerin ülkede, Ünye de ve dünyada sayısını artırsın. Amin


Bu haber toplam 433 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları