HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Yılın Yarısı Tatil Olan Ülkede Huzurlu Yaşamak Mümkün(mü)…

16 Mayıs 2024 Perşembe Saat: 08:46

Yılın Yarısı Tatil Olan Ülkede Huzurlu Yaşamak Mümkün(mü)…

Çiftçiler ülkenin direğidir. Bir ülke ancak üreterek gelişir ve zenginleşir. Ülkenin gerçek sahipleri elleri nasırlı üreticilerimiz çiftçilerimiz ile endüstri ve sanayinin üretici işgücü teknikerlerdir. Ülke ve toplum için üretenlere, alın teri dökenlere sahip çıkıldığında ülkemiz bulunduğu yerden daha yukarılara çıkacaktır.

Ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlenmesinin en önemli faktörleri olan, yediğimiz her ekmekte, içtiğimiz her çorbada, giydiğimiz her elbisede emeği olan tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü tebrik ediyoruz diyerek mesajını noktalayan Ordu Teknikerler Derneği başkanı ve Karadeniz Teknikerler Federasyonu

Genel Başkan Vekili Musa Kıranlı kardeşimizin mesajını aklımızın erdiği bilgimizin yettiğince genelleyerek yorumlamak istedim.

Ve Yılın nerede ise yarısı belki de yarından fazlası şu günü bu günü diye insanların dolayısıyla mensubu olduğu mesleklerin daha çok pirim yapması istenerek beklenerek şu günü, bu günü adı altında parsellenerek 365 günün nerede ise tamamını tatile çevirmek suretiyle çalışılarak helal ekmek parası kazanılacak resmi çalışma gün sayısını asgariye indirmek suretiyle özel günlere pirim yaptırılması insanlara daha çok gelir getirmesi istenen ve beklenen meslekler her ne hikmetse her geçen gün daha çok değer kaybetmektedir. 

Bu durumda yılın yarısını tatille geçiren ülkeler ve mensubu olan insanlar ne zaman çalışıp helal para kazanarak huzur ve güven içerisinde ailesini geçindirecekler diye sormadan ve düşünmeden edemiyor insan.

Buyurun siz saygıdeğer insanlar ve okurlar Çiftçiler günü kutlu olsun mesajına yaptığımız mini yorumu sizlerde okuyun, uygun anlatmaya çalıştığımız huşuları doğru ya da yanlış buluyorsanız dahi daha çok insana okutun ki biz çalışamadan aç kalan ve çalışmak mecburiyetinde olan insanlar olarak ne yapalım nasıl yapalım da yılın helal çalışılarak geçireceğimiz zamanını artıralım diye biraza daha çok düşünüp kafa yoralım.

Peki, helal çalışıp helal kazanmak ve ele güne muhtaç olmadan hep beraber huzur ve güven içerisinde yaşam sürmek için bunca özel günü nasıl asgariye indirip geriye kalan bölümünde daha çok çalışıp helal kazanalım, hep birlikte huzur ve güven içerisinde gül gibi geçinip gidelim istedik.

 


Bu haber toplam 789 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları