HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

NASİP

25 Ekim 2022 Salı Saat: 08:46

Yüce Allah Tüm Ebeveynlere Hayırlı ve Uğurlu Evlatlar Yetiştirmeyi Nasip Eylesin

Akıl sağlığı yerinde, sorumluluk duygusuyla ülke genelinde olduğu gibi Ünye'de de yaşayan eski dostlardan soldan sağa Ahmet Yenin, Benal Baş ve Halil İbrahim  Cerrah gibi tüm anne ve babaların en büyük hayali ve hasleti Yüce Allah'ın kendilerine bahşettiği sevgili evlatlarını  hayırlısıyla  yetiştirip okutup öğreterek iş, güç ve yuva sahibi yapmak suretiyle  vatana ve millete hayırlısıyla hizmet edip helal yoldan çalışıp rızklarını  kazanarak huzur ve güven içerisinde helal yiyerek içerek yaşam sürmelerine alnı açık başı dik tanıklık ederek, onur ve gururla varlıklarını sürdürmelerini görmektir.

Ve dolayısıyla hem kendilerinden hemde yetiştirdikleri evlatlarından memnun ve olarak onur ve gururla alnı ak başı dik yaşam sürmektir.

Yüce Allah yarattığı tüm kullarına dili, dini, ırkı ve rengi ne olursa olsun bahşettiği sevgili evlatlarını huzur ve güven içerisinde vatana ve millete hayırlı ve uğurlu evlatlar olarak yetiştirip, huzur ve güven içerisinde Mürüvetlerini sürmelerine nasip ve müyesser eylesin. 

Yüce Allah yarattığı tüm ebeveynlerine bahşettiği evlatlarını hayırlısıyla yetiştirip, hayırlısıyla  mürevetlerini görmeyi nasip ve müyesser eylesin. Amin.

 


Bu haber toplam 448 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları