HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

MADEN

19 Ekim 2022 Çarşamba Saat: 08:45

Türk milleti Alman milletinden farklı değil. Allah her iki milletide akıl vererek yarattı. Ve yarattığı insan dahil hiç bir canlıya karışmaz. Karışmadığını da bana ait tüm kusurlarınızla gelin, hesabını  yarattığım ölümlü kullarım değil,sadece ben sorarım, Ama bana kul hakkıyla gelmeyin  karışmam diyerek yarattığı hiç bir canlıya karışmadığını açık, açık anlatmaktadır. 

Yaratıcı Yüce Allah yarattığı  hiç bir milleti bir diğer millete üstün kılmadı.Milletlerin diğer milletlere karşı hayata dair her konuda okuyup öğrenip ilim bilim sanat tahsil ederek kendilerini değiştirip  değiştirerek yapacakları  tüm iş ve işlemlerde güvenlik önlemlerini almak ve hayatlarını kolaylaştırarak çok daha rahat yaşamalarına katkı sağlamaktır.

Bunun iyi örnekleri dünyada resimde de görüldüğü Almanya'da mevcut. İşte resimde görülen maden ocağı gerçekten Almanya da bir maden ocağı girişi ve içi ise, burada ekmek parası kazanacak insanların mal ve can güvenlik önlemleri yasanın emrince önceden alınmış. 

Ama aynı işi yapan dünyada devletleri içindeki Almanlar gibi ülkemizde faaliyetini sürdüren maden ocaklarında bazılarında yaşanan onca ölümlü ka, alsra rağmen halen daha 21'ci yüz yıldada can ve mal güvenliği tedbirleri yasanın emri doğrultusunda alınmmamış ise 2014 yılında Soma'da yaşanan ve resmi rakamlara göre 301 Somalı ekmek şehidi ile 41 Amasralı ekmek şehidi ana kuzusunu vatan evladını insan ve idareci odaklı hatalardan kaybetmezdik...


Bu haber toplam 419 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları