HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Tanıtım Günleri Amacına Uygun Yapılmalı...

15 Ekim 2022 Cumartesi Saat: 08:54

İstanbul'da Ordulular Tanıtım günü düzenlemekten amaç Orduyu, Ünye’yi ve ürettiklerini daha çok İnsana, tanıtmak, daha çok insan ile tanışıp kaynaşarak huzur  ve güven içerisinde birlikte omuz omuza yaşayarak iki günlük fani dünyadan gül gibi yaşayıp göçerek geride hoş bir seda bırakmaktır veya olmalıdır.

Ama öyle değil, ne yazık ki böyle oluyor...!

Soranlara açıklanır...

Ünye Belediyesinin İstanbul Maltepe sahilinde açtığı ve 13- 16 Ekim 2022 tarihleri arasında dört gün devam edecek tanıtım fuarına katılmış olan Ünye  Belediyesinin açtığı standında bir araya geldiğimiz eski Ünyelilerden İstanbul'da İkamet eden iş insanı Şükrü Sezginer, emekli iş kadını Ayşe Görür Belger, eşi Zafer  Belger ve dostumuz arkadaşımız iş insanı Kemal Yankuncu ile çay içerek Ünye imali ürünlerin tadına bakarak bir iki lafın belini bükmeye çalıştık.

Her akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde insanın dünyandan ve iki günlük hayattan tek beklentisi dili, dini, ırkı ve rengi ne olursa olsun tüm insanların huzur ve güven içerisinde insanca yaşamasıdır ve bu yaşama olumlu katkı sağlamak için gayret sarf etmek istemesidir.

Tabii bu insani düşünce söylendi gibi hiçbir insanın ve insan dostu canlının yaşamına ne yazık ki arzuladığı şekliyle yansımıyor yansılamıyor yüzünden.

İşte   bunun olumsuz yansımalarını insan odaklı tanıtım fuarlarında görüyoruz.

Tek olumsuz Sebep insanlığın ve kötülüklerin en büyük düşmanı  Cehalet... 

Ünye  Belediye standında. Bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle Ünye ülke ve dünya insanlarının iyiliği ve güzelliği  üzerine ülkede dünyada bencil insanların seçerek görev ve yetki verdiği idareciler yüzünden yaşanan insan  odaklı olumsuzlukların gölgesinde içimiz buruklukta  olsa bir iki lafın belini bükmekten  memnun ve mutlu olduk.


Bu haber toplam 476 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları