HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

“Vali Sensin Teyzeciğim, Ben Senin Hizmetçinim, Oğlunum”…!

11 Ekim 2022 Salı Saat: 08:20

Atatürk Türkiye’si cennet vatan ülkemiz Türkiye Cumhuriyet’i devleti, Atatürk ve silah arkadaşları tarafından milletin kendi kendini idare etmesi için din ve devlet işlerini birbirinden ayırarak laik Türkiye cumhuriyeti devletini günümüzde olduğu gibi senden, benden diye insanları birbirinden ayırmadan haktan, hukuktan ve adaletten ayrılmadan sağlık ve eğitim başta olmak hayata dair her konuda devletin sahibi dili, dini, ırkı ve rengi ne olursa olsun Türk bayrağının altında yaşamayı kabul etmiş tüm insanlara hizmet etmesi için kurulmuştur.

Atatürk' ve silah arkadaşlarının birlikte kurduğu T.C. Devletinin kurucusu ve sahibinin aziz Türk milleti olduğunu Dünya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk Toplumda hiçbir kimse, hiçbir zümre, hiçbir sınıf ya da grup, doğrudan üstün emretme gücüne sahip olamaz. Toplumda üstün emretme gücünün tek kaynağı ve tek sahibi milletin kendisidir.Devletin kurucusu Atatürk’ün  sözünü  göreve geldiği günden hakka yürüdüğü güne kadar eksiksiz uygulamanın gayreti içinde olan Devlet ve millet insanı, Allah dostu Vali Recep Yazıcıoğlu bir evrakı imzalaması için aradığı vali“Vali Sensin Teyzeciğim, Ben senin hizmetçinim, oğlunum”..! Devletin sahibi sensin, sizsiniz. Siz aziz Türk milletidir. Milletin seçerek görev ve yetki verdiği seçilmiş ve atanmış sevk ve idarecilerin tümü Cumhurbaşkanı dâhil aziz Türk milletinin maaşlı hizmetkârıdır...

Buyurun Devleti kuran, devletin sahibi kimmiş, devlet adına milletin maaşlı hizmetkârları kimmiş aykırı vali Yazıcıoğlu’nun evrakını imzaladığı” Vali Sensin Teyzeciğim, Ben Senin Hizmetçinim, Oğlunum”…diyerek elini öperek uğurladığı ibret alınacak yazıyı okuyun da kendinize gelin devletin asıl sahibi olan aziz Türk milleti.

Vali Bey Abdestini almış tam namaza gidecekken yaşlı bir teyzenin koridorda dolaştığını görür.

-"Buyur teyzeciğim sıkıntın nedir?" diye sorar.

Teyze; 

-"Evladım bu evrakları Vali Beyefendiye imzalatmam gerekiyor ama bir türlü kendisini bulamadım." der.

Recep Yazıcoğlu 

-"Ver ben imzalayayım teyzeciğim." der.

Teyze; 

-"Olur mu öyle şey? Vali bey buna çok kızar, ben oturup onu bekleyeyim." der.

Rahmetli Yazıcıoğlu evrakları alır, tek tek inceleyip imzalar. Teyzeyi kapıya kadar geçirir. Tam kapıda güvenlik amiri;

-" Sayın valim, namaz için şahsi aracınızı getirdim." der. Teyze bunu duyunca;

-" Sen Vali misin oğlum?" der.

-"Vali sensin teyzeciğim, ben senin hizmetçinim, oğlunum " der, teyzenin elini öper uğurlar....

Bu toprakların ve devletin asıl sahibi aziz Türk milletinin gördüğü en samimi en önemlisi devletin sahibi milletine karşı haddini bilen devlet yöneticilerinden biri olan, ömrünü aziz milletimiz ve insan dostu canlıların hizmetine adamış Allah dostu aykırı devlet millet insanı Vali Recep Yazıcıoğlu’nu ölüm yıldönümünde 

Rahmetle, minnetle, şükranla ve saygıyla yâd ediyoruz.

Ve diyoruz ki, “Vali sensin teyzeciğim, ben senin hizmetçinim, oğlunum diyerek devlet adına, devletin asıl sahibi milletine adil hizmet etmek için gayret sarf eden devlet millet insanı aykırı vali Recep Yazıcıoğlu gibi idarecilerin ülkede, Ünye de ve dünyada sayılarının artması devletin asıl sahibi olan milletin seçerek görev ve yetki verdiği idarecilerinin karşısında el pençe divan durmak yerine,seçtiği Cumhurbaşkanı da dahil tüm idarecilerinden hesap sorar hale gelmesi için millet devlet eliyle mutlak surette okutulup öğretilerek düşünerek, sorarak sorgulayarak seçen ve seçilen hep birlikte haktan, hukuktan ve adaletten şaşmadan omuz omuza, huzur ve güven içerisinde insanca yaşamaya devam edecek ve etmeli diyor,saygılar sunuyorum. 

 


Bu haber toplam 432 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları