HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Siz Sadece Onur Şeneri Değil, İnsanlığı Öldürdünüz

6 Ekim 2022 Perşembe Saat: 08:46

İstedikleri şarkıyı bilmediğini bilerek ve isteyerek söylemeyi talep edenlerin takındıkları tavırları karşısında gerekli gören insan evladı müzisyen Onur Şener'i kendilerine göre güya devletçi milletçi yaşam tarzları gereği birlikte eğlenmeye yemeye içmeye kafayı bulmaya yaşam tarzlarını beğenmedikleri insanlara bir kaçı bir araya gelip had bildirmeye bilenmiş,kendilerini koruduklarını zannettikleri şahıslar yada devlet içindeki destekçileri tarafından bu insanlık dışı olumsuzluklara karşı beyinleri yıkanmış olup istedikleri şarkıyı bilmiyorum diyen şahsa belli ki daha önceden bilenip,aldıkları olumsuz cevap karşısında  yemeyip yutmayıp  masalarında sahneden inmesini bekleyen  bu üç şımarık  öğrenildiğine göre de nasıl devlet memuru oldukları şaibeli sabıkalı zavallı, kırık alkol şişesiyle boğazını keserek feci şekilde öldürdü.! 

Onur Şener'i feci şekilde öldüren bu üç zavallı  devletin özel ve önemli makamında görevli devlet güvencesi altına girmeyi başarmış Atatürk Türkiye'si Cennet vatan ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti devletimizin  memuruymuş...

Halbuki devlet memuru olurken devlet sizin her birinizde sağlık raporu ve sabıka kaydı ister.Her iki belgede  haktan,hukuktan ve adaletten yana işlevini sürdüren devlet için,devlet yetkilileri için öyle ha dendiğinde ve her önüne geleni tarafından alınabilen belgeler değil,olmaz,olamazda devletin ve devletin sahibi milletin bekası için.

Siz akıl sağlığı yerinde insanlar olsaydınız hem devlet memuru oluşunuz hemde insan oluşunuz nedeniyle sade vatandaşlara oranla daha sabırlı ve tahammülü olurdunuz.

Ama siz şarkıyı bilmiyorum diyen müzisyene tahammül edemediniz ve insanoğlunu resmen boğazladınız.

Sizler belli ki torpille devlet memuru oldunuz...!

Sizden istenen sağlık raporu ve sabıka kaydı öyle kolay alınabilen belgeler değil ve olmamalı.

Ama olmuş ne yazık ki. Fakat sonucu acı her iki taraf içinde. Keşke olmasaydı. Ancak öfke ile kalkan zararla oturur der atalarımız. Siz öfkenize yenilerek rahmetli müzisyenin ölümüne sebep oldunuz... Dolayısıyla kendinizi ve ailenizde ateşe attınız... 

Yüce Allah ölümüne sebep olduğunuz rahmetli müzisyen kardeşimize rahmetiyle muamele eylesin. Geride bıraktığı kederli ailesi ve evlatlarıyla tüm sevenlerine metanet versin. Amin.


Bu haber toplam 472 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları