HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Sen Tavuk Değil İnsansın, İnsan…!

27 Şubat 2024 Salı Saat: 10:57

Devletin sahibi Yazar Hasan Hoslar tarafından “sen özgür doğdun ve özgür bir bireysin, sen kul değilsin, sen köle değilsin ama seni din adamı adı altında piyasaya sürülmüş Allah, din iman ve insanlık düşmanı sözde din adamları tarafından dinini öğretiyoruz diye korkutarak kul olduğun öğretilmek suretiyle özgür bireyliğin elinden alındı ifadelerinin yer aldığı bu çok özel ve çok önemli tabii anlayanlar için özel ve önemli makale kaleme alınmış. Bu makaleyi bizler gibi sizlerin de okuyup kendince değerlendirmenizi istediğimiz için yaptığımız mini yorum sonucu paylaştık.

Hasan Hoslar’ın doğumundan ölümüne kadar geçireceği hayatını insanca yaşaması gereken akıl sahibi insanların bencil insanlık düşmanı sözde insan sözde din adamı adı altında dini öğrettiklerini söyleyerek insanları insanlıktan çıkarıp köleleştirenleri insanlar adına kahrolarak kaleme aldığı insan odaklı makalesinde anlatılmak isteneni buyurun okuyun, aklınız mantığınız burada özgürce yaşaması gereken insan adına dile getirilenleri kabul ediyorsa daha çok insanın okuyup ayılarak hür ve özgür yaşamalarına katkı sağlayın.

Sen bir bireysin.

Sen kul değilsin.

Sen özgür doğdun.

Sen köle değilsin.

Sana kul olduğun öğretildi.

Sen korkutuldun.

Özgürlüğün elinden alındı.

Seni özünden kopartarak yozlaştırdılar.

Kimler yaptı?

Din adamları ve siyasiler.

Onlar zeki insandan korkar hem de çok korkar.

Her bir zeki insan onlar için tehlikedir.

Bu yüzden senin zekanın sakatlanması gerekiyordu.

Bu yüzden senin zekanın dondurulması gerekiyordu.

Böylece çok kolay yönetilecektin.

Böylece asla başkaldırmayacaktın.

Böylece asla hesap sormayacaktın.

Böylece onlar için yaşayıp, onlar için savaşıp.

Onlar için ölüp, öldüreceksin.

Hani bir tavuk ve kartal hikâyesi vardır ya. Bu makale ’de Tavuk Kartal Hikayesi üzerine kurgulanarak insanların tavuk olmadığı anlatılmaktadır tabi anlamak ve hayatına uyarlamak isteyen insanlara…!

Sen bir "Kartal" olarak doğdun.

Fakat sana her daim bir "Tavuk" olduğun söylendi.

Sen tavuk değil,akıl sahibi insan olduğunu, okuyup öğrenerek, ilim bilim sanat tahsil ederek önce kendini değiştirerek dolayısıyla aklını geliştirerek düşünerek taşınarak, sorarak sorgulayarak huzur ve güven içerisinde insanca yaşam sürmek ve birlikte yaşadıklarına da senin gibi huzur ve güven içerisinde insanca yaşam sürdürmek için çalışarak sadece kendi insanlarına değil, tüm insanlara tavuk değil akıl sahibi insan olduğunu insani çalışmaların ile kanıtlamalısın ki akıl sahibi insanlar hep beraber omuz omuza olup gül gibi huzur ve güven içerisinde can, mal ve namus korkusu kuşkusu yaşamadan özgürce yaşam sürsün.


Bu haber toplam 210 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları