HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Vatan Dediğin O Gençlerdir…

23 Ocak 2024 Salı Saat: 14:25

İnsan olmadan vatan olur mu… Sen akıl sahibi yaratılmış kul olarak insanı yaşatacaksın ki insanlık yaşasın.İnsanlık yaşayınca insanların oluşturduğu vatan olsun. Neymiş vatan dediğin o gençlikmiş. O gençliği yok yere öldürürsen vatanı öldürmüş olursun. Allah insanı yaşat insanlık yaşasın buyuruyor insanlık yaşasın emrediyor kullarına..Allah’ın ölümlü olarak yarattığı fani kullar,Allah’ın yaşat buyurduğu kendileri gibi ölümlü fani kullar tarafından hem de vahşice katlediliyor.

Aziz insanlar, herkesi hepimizi ve âlemi yaratan yüce Allah akıl verip yarattığı insanlar huzur ve güven içerisinde hep beraber birbirlerine saygılı olup insanlık yaşasın buyuruyor, yüce Allah’ın kendileri gibi ölümlü yarattığı kullar Allah din, iman uğruna insanları öldürüyor.

Herkesi hepimizi ve alemi yaratan Yüce Allah yarattığı tüm kullarına insanı yaşat ki insanlık yaşasın buyuruyor, yüce Allah’ın yarattığı ölümlü fani kul kendisini yaratan Allah’ın insanların hakkını hukukunu ve adaletini tesis etsinler diye indirdiği kutsal dinimiz İslam adına insanları öldürüyor.

Hâlbuki yüce Allah akıl verip yarattığı hiçbir kuluna karışmıyor. Doğru ya da eğri yaşama iradesi senin elinde, senin aklına havale ettim. İstediğin gibi kullan… İstediğin gibi değerlendir buyurduğu halde akıl sahibi insan kendi kendine görev biçerek Allah için din için iman için kendisi gibi ölümlü fani olan kulları hiç düşünmeden vahşice öldürüyor…

Buna akıl sır erdirmek mümkün değil…

Buyurun yazar Hasan Hoslar kardeşimiz “Ölen gençlerin ardından hem insanlar hem de idareciler tarafından söylenen; "Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun" ifadeleri için ne söylemiş ve kaleme almış buyurun okuyun, verdiği ve vermek istediği mesajı kendinizce değerlendirin. Hasan Hoslar konu üzerine kaleme aldığı makalesinde haklımı haksız mı…Bu soru aslında insanlarımız ve idarecilerimizden önce kutsal dinimiz İslam’ı yaymak ve korumakla yükümlü Diyanet İşleri Başkanımız tarafından değerlendirilmeli ki,yaratan yüce Allah’ın insanı yaşat ki insanlık yaşasın buyruğu üzerine hangi insan DİB başkanı dahil insanlar Allah için din için iman için birbirlerini öldürebilir der yada diyebilir…

"Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun"

Bu sözden nefret ediyorum.

Ne kadar boş bir söz.

Ne kadar aptalca.

Ne kadar ahmakça.

Ne kadar korkakça.

Ne kadar sahtekâr ve sinsice söylenen bir söz.

Elini kıpırdatma, hiçbir şeye tepki verme, tüm sorumluluktan kurtul.

Bu söz çok ama çok aşağılık bir söz.

Gerçekten nefret ediyorum.

Hatta tiksiniyorum.

40 yılda 40 bin üzerinde genç.

Allah hepsine rahmet eyledi ve mekanları cennet oldu.

Öyle mi?

Neymiş "vatan sağ olsun" muş.

Neymiş "şehitler ölmezmiş"

Ulan vatan dediğin nedir?

İşte o gençlerdir.


Bu haber toplam 263 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları