HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Devleti yönetenler bölücü değil, birleştirici olmalı…

28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 11:31

Evet,Ünye’nin yetiştirdiği devletin ve milletin huzurlu ve güvenli geleceği için çalışan kafa yoran iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanlardan örnek aile erişlerinden özelliklede örnek eğitimcilerden Matematik öğretmeni Muharrem Şahin gibi ülke genelinde de çok sayıda Allah dostu insan var. Olmasa ülke de ve dünya da Allah ile din ile iman ile insanları kandırıp yattıkları yerden çalışmadan ter akıtmadan cahil kalmalarını sağladıkları temiz kalpli insanların ve ailelerinin sırtından süper lüks hayat süren insan görünümlü varlıklar yüzünden çoktan birbirine girmiş ülkeyi ve dünyayı cehenneme çevirerek yaşanmaz kılmışlardı.

Allah dostu, yüce Allah’ın akıl vererek yarattığı insanlar ve idareciler ülkede ve dünyada çoğunlukta. Sayıları ülkede ve dünyada bir elin beş parmağını geçmese de Allah sevgisi ve saygısı yüksek olup her daim Allah din iman ve insanlık düşmanı zavallı cemaat ve tarikat mensupları gibi yüksek ses ile konuşmaktan imtina eden iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı insanlardan ziyade idareciler yüzünden istedikleri gibi at oynatamıyorlar.

Tüm bu hayati gerçekleri çok iyi bildikleri halde yine de insanları Allah ile din ile iman ile aldatarak insanlara devlet idarecileri içerisindeki işbirlikçilerinin de gerek gizli gerekse aleni desteği ile düşmanlık etmeye devam eden insanlık düşmanı cemaat ve tarikat mensubu haramzadeler, haramın yalanın zinanın binası olmadığını, bu yüzden sonlarının geldiğini görmez gibi davransalar da neticede akıl sahibi insan oldukları için senden benden bizden daha iyi görüp sonlarının yaklaştığını biliyorlar.

Çünkü haramın ve yalanın sonu yok. Bu onların ve gibilerinin son çırpınışları. Millet artık yavaş yavaş okuyup öğrenerek bu insanlık düşmanlarının varlığına er ya da geç son verecek. Yani burada bu noktada devlet içinde olup ta bu ve benzeri insanlık Allah din ve devlet düşmanlarına açık ya da gizli destek veren Allah dostu idareciler kötü gidişatı devletin sahibi milletten çok daha erken görüp bu devleti ve milleti bölmeye çalışanalar karşı önlem alacaklar.

Çünkü Ünyeli Matematikçi Muharrem Şahin’inde vurguladığı gibi devleti yönetenler bölücü değil birleştirici olmalı. İnanıyoruz kendi hayırlı ve huzurlu sonları için olacaklardır da. Buna inancımız tamdır. Çünkü herkesi hepimizi ve alemi yaratan yüce Allah var.

Düşünerek taşınarak sorarak sorgulayarak geriden gelen tertemiz Türk gençliği var Bu yüzden Allah var Tertemiz düşünerek yaşayan gençlik var. Öyle ise gam keder yok. Buyurun Muharrem Şahin kardeşimizin kısa ve öz makalesini sizlerde okuyun daha çok insana okutun düşünerek yaşayan insanlarımızın ülkede ve dünyada sayısı böylece artsın ki,neticede fani dünyanın olmazsa olmaz akıl sahibi canlısı olan insanlar kazansın.

Devleti yönetenler bölücü değil, birleştirici olmalı. Toplumu ayrıştırmanın vahim sonuçlarını benim gibi sıradan bir yurttaştan önce onlar görebilmeli.

Ayrışmamız, başkalarının bize doğrudan saldırmasından çok, çok daha yıkıcı olur.

Sağduyunun gerektirdiği gibi davranılmalı.


Bu haber toplam 331 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları