HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Halkı Uyandırmak İsteyenlerin Başını Kesseler de İnsanlık Kazanacaktır…

20 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 11:42

Yaptıkları insani çalışmalar ile halkı uyandırarak hep beraber huzur ve güven içerisinde insanca yaşamalarını sağlamak isteyen aykırı düşünce sahibi düşünerek yaşayan yazarların sabahları öterek halkı uyandıran horoz acı örneğinde olduğu gibi dün bugün ve halen daha başlarını keserek ümitlerini kırmaya çalışsalar da, ölümü göze alan Allah dostu iyi insanlar er yada geç cehaleti savunan Allah din iman ve insanlık düşmanı yallahçı Cemaat ve tarikatlara karşı galip gelerek ülkede ve tüm dünyada tüm insanların omuz omuza huzur ve güven içerisinde insanca yaşamalarını sağlayacaklardır.

Akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde düşünerek sorarak sorgulayarak yaşayan hiçbir insan sadece kendini düşünmez… Birlikte fani dünyayı paylaştığı tüm insanları ve insan dostu canlıları da düşünür. Ama dün bugün ve halen daha olduğu gibi halkın ayılıp uyanması ve huzur içerisinde yaşam sürmesi için kellesini koltuğuna alarak gece gündüz demeden çalışan insanların sabah olunca halkını uyandıran horoz acı örneğinde olduğu gibi başını kestiler ve halen daha kesmeye devam ediyorlar.

Yüce Allah’ın akıl vererek yarattığı insanların içinden çıkarak yüce Alalh’ın oku buyruğu gereği okuyup öğrenip, ilim bilim sanat tahsil ederek önce kendini değiştirip aklını geliştirerek düşünerek taşınarak sorarak sorgulayarak yaşayan iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanlar ve yazarlar ölümlü fani olan insanların huzur ve güven içerisinde insanca yaşamaları için canları pahasına uğraş verirler. Veriyorlar da zaten. Ama dün bugün ve halen daha halkın cahil kalıp kendilerine hizmet etmeleri için saf ve temiz kalpli insanları, insanlarımızın son derece duyarlı oldukları Allah ile din ile iman ile aldatarak cahil bırakıp yattıkları yerden bedava yaşam sürmek isteyen Fetö terör örgütü acı örneğindeki cahil,cühela,taciz tecavüz ve cinsi sapık yuvası cemaat ve tarikat mensuplarına karşı halkın huzur ve güven içerisinde birlikte omuz omuza insanca yaşam sürmeleri için yoğun bir şekilde mücadele etmektedir aykırı düşünce sahibi iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanlar ve yazarlar.

İnsanlığın doğuşundan günümüze gelene dek Allah dostu insanlar ile insanlık düşmanı yallahçı bencil insanlar ve idareciler arasındaki mücadele sürmektedir. Ama erinde sonunda Allah dostları cehaleti körükleyen insanlık düşmanlarına galip gelerek ülkeleri ve insanları huzura ve refaha kavuşturacaklardır.

Çünkü insan akıl sahibi canlıdır. Akıl sahibi ve akıl sağlığı yerinde olan insan düşünerek yaşar. Düşünerek yaşayan insan hayata dair doğru insani bilgiyi okuyup öğrenek alır. Okumayan öğrenmeyen insan cahil kalır.Dünyanın ve insanların en büyük baş belası cahil insanlardan ziyade okumuş öğrenmiş kendinden ve bir avuç yandaşından başkasına huzur ve güven içerisinde insanca yaşama hakkı tanımayan insanlık düşmanı cahil idarecilerdir. Cahil idareciler dün bugün ve halen daha olduğu gibi sadece işgal ettikleri koltuklarını ve cahil bıraktıkları insanların sırtından elde ettikleri haram para ile kurdukları lüks yaşamlarını devam etmesini düşünürler. Öylede yapıyorlar zaten.

Ülkede ve dünyada dili, dini, ırkı ve rengi ne olursa olsun yüce Allah’ın akıl vererek yarattığı sorumluluk duygusuyla yaşayan aykırı düşünce sahibi insanların ve özellikle de ”Köyde bir horoz vardı, her sabah bağırıp dururdu. Bir gün sesi kesildi. Sahibine Horozun sesi neden gelmiyor? Dedi; Cemaat şikâyet etti, bizi uyandırıyor, bırakmıyor ki uyuyalım, bende kafasını kestim; Ogün anladım ki halkı uyandırmak isteyenlerin başını kesiyorlar diyen aykırı düşünce sahibi iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanların ve örnek Muhammed Hüseyin Şehriyar gibi yazarların tek gayesi, dün bugün ve halen daha özelliklede günümüzdeki seçilmiş ve atanmış bencil idarecilerin insanları senden benden diye ayırarak birbirlerine karşı kin ve nefretle bakmalarına yol açtıkları gibi yaptığı gibi hiçbir insanı bir diğerinden zerrece ayırmadan birlikte fani dünyayı paylaştığı insanlar ve insan dostu canlıların hep beraber huzur ve güven içerisinde omuz omuza olup gül gibi yaşamalarını sağlamaktır.


Bu haber toplam 335 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları