HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Milletin Geçte Olsa Fetö Gibilere Teki Vermesi İyiye İşarettir

12 Aralık 2023 Salı Saat: 11:19

Allah ile din ile iman ile insanları aldatarak bedava lüks hayat sürmenin peşinde olan Fetö Terör örgütü acı örneğindeki Cahil Cühela, taciz tecavüz ve cinsi sapık yuvası ülke ve insan düşmanı cemaat ve tarikat mensuplarının tek işi boş boş gezerek akıldan yoksun saf ve temiz kalpli insanları bulup bu zavallıların sırtından yattıkları yerden bedava hayat sürmenin peşindedir.

Halbuki, herkesi hepimizi ve alemi yaratan yüce Allah ben üreterek tüketen kullarıma veririm diyerek yarattığı akıl sağlığı yerinde tüm kullarını çalışarak üreterek helal kazanıp helal tüketmeye teşvik etmektedir. Ama Yüce Allah’ın bu konudaki çalış emri bu ve benzeri bedavacı Allah,ülke ve insanlık düşmanlarının dün olduğu gibi bugünde işlerine gelmediği için yattıkları yerden bedava yaşamaya alıştıkları hayatı kaldıkları yerden devam ettirebilmeleri için ağa babalarının emriyle yerine göre hareket ederek gittikleri kahveler, parklar bahçeler gibi alanlarda gövde gösterisinde bulunarak bedava yaşamak isteyenlerin akıllarını çelmeye çalışmak suretiyle tepki almadıkları müddetçe sözü kendilerince Allah’a dine imana getirerek cahil insanların ülkede sayılarının artmasına katkı yapmaya çalışmaktadırlar.

Yazar Bünyamin Gök kardeşimizin bizzat canlı tanık olup tepki vererek kaleme aldığı bu makale ve ve kahvede söylenenler ve yaşananlar insanlarımızın bunlara bakışında farklı düşünmeye başladıklarını olumlu canlı örneğidir.

İnsanların bunların olumsuz yönlerini görüp insani tepki vermeleri ülkenin ve insanların huzurlu ve güvenli geleceği adına iyiye işarettir.

Bugün bunlar ile bir kahvehane de karşılaştım. Güya hal hatır sormak için takke ve cübbeleri ile büyük bir özgüven ile geziniyorlardı.

Söz aldım hoca dedim.

-Sizleri bu güne kadar patrona karşı hak arayan işçilerin yanında

-Tarikat ve cemaatlerde istismar edilen çocukların yanında

-7500.Tl ile açlık ve yoksulluk içinde yaşayan emeklilerin yanın da

-Hiç göremedik.

Neden hep akçeli işlerle meşgulsünüz dedim! Biz buraya tartışmaya gelmedik deyip kahveden geldikleri gibi çıktılar ve gittiler... Yapabilecekleri tek şey kısa yönden biz tartışmaya gelmedik deyip arkalarına dahi bakmadan çekip gitmektir. Yaptıkları işin ülkenin ve insanlarını topyekun ortak ve adil çıkarı için faydalı olduğuna inansalar, yani ağa babaları değil,kendi akıllarıyla oralarda olsalar tepki aldıkları insanlara karşı yaptıkları işin doğruluğunu bilerek ve isteyerek toplumun adil çıkarından yana faydasını topluma ve ülkeye maddi ve manevi kazancını anlatarak direnç gösterirler.

Kendileri de ağababalarının emir kulu olduklarını bildikleri için en kolay iş tepki karşısında biz buraya tartışmaya gelmedik deyip kahvehaneden çıktıkları gibi olay yerinden hızlıca uzaklaşmaktır.

Fetö Terör örgütü acı örneğinde olduğu gibi, dün bugün ve halen daha günümüzde de olduğu gibi devletin bazı sevk ve idarecilerini desteğiyle ülkede faaliyet sürdüren tüm cemaat ve tarikatların ‘‘Yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz Osmanlı Bankasıyız” misali yok birbirinden zerrece farkları. Bu

İnsanlık düşmanlarının tek amacı insanların cahil kalarak düşünmeden sormadan sorgulamadan ne verirlerse ona arzı olup cahil insanların onların sırtından bedava lük hayat yaşamaya devam etmektir.

Ama halk artık okuyup öğrenerek Allah din iman ve insanlık düşmanı bu zavallıların kötü niyetlerini yavaş yavaş anlamaya ve kendilerine tepki vermeye başladı… Fetö terör örgütü ve benzerlerine karşı halk artık tedbirli hareket etmeye başlayan insanların sayısında eskiye oranla büyük artış gözlenmektedir.


Bu haber toplam 346 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları