HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Dini-İmanı Para, Mal-Mülk Olmayan Liderler de Vardı…

5 Aralık 2023 Salı Saat: 11:09

Yazar Murat Demirocak’ın” İşte O Öyle Bir İnsandı” başlığı altında kaleme aldığı kısa ve öz makalesini, iki günlük dünyayı ve hayatı sadece para mal mülk kazanmak olarak gören insanlara ve idarecilere ibret olması için “Dini-İmanı Para, Mal-Mülk Olmayan Liderler de Vardı”… Başlığı altında yorumlayıp paylaşarak, üç kuruşluk şahsi çıkarı uğruna sadece kendini ve işgal ettiği makamını değil, kendisinden sonra fani dünyayı paylaşacak olan ailesini, evlatlarını, aile mensuplarını ve kan bağı olan akrabalarını inkâr etmekle kalmayıp, ilelebet lanetle andıran ve andıracak aynı zihniyette olan paragöz, bencil insanların ve idarecilerin okuyup ibret alarak, ayılıp uyanarak önce Allah dostu Ecevit gibi iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insan, örnek devlet millet insanı, örnek aile reisi olmak için kendilerine gelmelerine karınca kararınca katkımız olsun istedik.

İşte O Öyle Bir İnsandı

Ziraat Bankası Emekli Şube Müdürü Ramazan Şentürk'ün Rahşan Ecevit'in Vefatı Sonrası Paylaştığı Mesaj:

1994 yılında T.C. Ziraat bankası Eceabat/Çanakkale şubesinde çalışırken Gelibolu yarımadasında yani Şehitlik'te Türkiye'nin en büyük orman yangını olmuştu. O orman yangını için şubemizde bir yardım hesabı açıldı.

Bu hesaba Rahşan ve Bülent Ecevit adlarına 125.000 Lira para yardımı geldi. Daha sonra duyduk ki, Marmaris ya da Bodrum taraflarında bir arsaları varmış satıp bedelini yardım olarak göndermişler.

Bunu şunun için yazıyorum, ülkeyi dış güçlere peşkeş çeken, Harun gibi gelip Karun gibi giden liderlere inat; bu dünyaya vatanını seven, halkının refahını düşünen, dini-imanı para, mal-mülk olmayan dürüst liderler de bizim ülkemizde vardı; özlemle saygıyla.


Bu haber toplam 356 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları