HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

BOĞA

29 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 11:33

Akıl verilerek yaratılmış art niyetli cahil insanoğlu boğa güreşinden çıkar sağlayacağım ve izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatarak işin devamını sağlayacağım diye insan dostu bir canlı olan boğayı uyguladığı insanlık dışı yöntemler ile öz benliğinden koparıp yaşarken öldürerek elde edeceği haram kazanç ile huzurla yaşayacağını ve birlikte fani dünyayı paylaştığı ailesi ve akrabalarıyla aynı silsileye mensup insanları da ateşe atarak insanlığa yapılabilecek en büyük kötülüğü yapmaktadır.

Hâlbuki aynı akla sahip insanoğlu insan dostu boğayı uyguladığı insanlık dışı iş ve işlemler ile yaşarken canlı canlı mezara sokmak yerine, biraz daha fazla düşünerek, sorarak sorgulayarak yaşayıp, fani dünyayı paylaştığı insanların hayırlı ve huzurlu geleceklerine ışık tutacak yararlı hizmetlerin icadına kafa yorarak üreterek tüketmeye katkıda bulunsa hem kendisi, hem de ülkesi ve insanları topluca kazanarak insan odaklı olumsuzluklara dur diyerek insanlığın huzurlu ve güvenli geleceğine çok özel ve çokta önemli katkı sağlayarak yüce Allah’ın sarih kulları arasında yer alır.

Yazar Murat Demirocak kardeşimizin insanlar ibret alsın diye kaleme aldığı bu özel ve önemli makalesini paylaşarak, yüce Allah’ın akıl vererek yarattığı tüm insanların şahsi çıkarları uğruna kafa yormalarının önüne geçerek birlikte yaşadığı insanlar ve insan dostu tüm canlıların ortak ve adil çıkarı için kafa yormalarına karınca kararınca katkımız olsun istedik.

Buyurun bu anlamlı makaleyi okuyun okutun toplumda sadece kendisini düşünenlerin değil, toplumun ortak ve adil çıkarını düşünerek yaşayan insanların sayısının artmasına katkı sağlayın.

NEDEN ???

Boğa güreşinden önce boğanın kulakları ıslak gazetelerle doldurulur, gözlerini bulanıklaştırmak için gözlerine vazelin sürülür, solunumunu zorlaştırmak için burun deliklerine pamuk tıkılır ve cinsel organlarının ortasına iğne yerleştirilir.

Dengesini kaybedebilmesi için bacaklarına da aşındırıcı bir madde sürtülür. Bütün bunlar onun yerde yatmasını da engeller.

Birkaç gün boyunca bu şekilde dar ve karanlık bir alanda bekletilir.

Arenayla yüzleşmeden önce kafası karışsın diye.

Özgür kaldığında, uzun bir tünelden çıkmış gibi çaresizce ışığa doğru koşan boğa acısının sonunda sona erdiğini ve serbest kalacağını düşünür ama bunun yerine, kendisini öldürenlerle yüzleşir...

Benim tek bir sorum var.

Tüm bunlar,

Neden? ve Ne İçin?


Bu haber toplam 363 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları