HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

ÖRNEK

21 Kasım 2023 Salı Saat: 09:27

İnsan odaklı Tüm Etkinliklerde Üretenler Örnek Gösterilmeli...

Fani dünya insanı başta olmak üzere insan dostu canlılarıyla özeldir ve önemlidir.

İnsanı önemli kılan çalışıp üreterek tüketmesidir.

Bu özel ve önemli konuda akıl sahibi ve en mükemmel şekilde hayat sürmeye layık olan insanımız arzulanan Özgüvene henüz ulaşmış değil.

Hak ettiği hayatı huzur ve güven içerisinde insanca yaşaması için öncelikle okuyup öğrenerek ilim bilim sanat tahsil ederek önce kendini değiştirecek dolayısıyla aklını geliştirecek.

Aklını geliştiren insanlar düşünerek sorarak sorgulayarak yaşarlar, birlikte yaşadıkları insanlarında kendileri gibi huzur ve güven içerisinde insanca yaşamalarına katkı sağlarlar.

İnsanca yaşama hakkına sahip insanlar insanca yaşama hakkına sahip insanları sevk ve idareci olarak seçerler.

Ama insanların büyük bir ekseriyeti henüz kendi kıymetini idrak edemediği için kıymet bilen idarecileri seçemediğinden işinin ehli üreticiler hak ettikleri saygıyı göremiyorlar ne yazık ki... 

Ve böylece toplumda söz konusu organik üretim yapan arıcılar dahil tüm esnaf ve Sanatkarlar insan odaklı yapılan tüm etkinliklerde işinin ehli idarecilerin özel ve önemli destekleriyle hak ettikleri değeri bularak üreterek tüketen insanların sayılarının her geçen artmasına katkı sağlamış olurlar. 

Dün bugün ve halen daha insanların üreterek tüketmesine henüz katkı sağlanamadığı için, özde arıcılar hak ettikleri şekilde yaşamak yerine, bencil idarecilerin gölgesinde huzursuz yaşam sürmektedirler.

Ama akıl sahibi insan özelliklede üreterek tüketen meslek erbabı insan gerek ülkede gerekse dünyada yapılan insan odaklı tüm etkinliklerde idareciler tarafından üreterek tüketen insan sayısının artırılması için özellikle öne çıkarılmalıdırki, bakın bu düşünceme çok özel çokta önemli güzel bir örnek 35 yıldır üstlendiği kutsal mesleği arıcılığı geliştirmek ve ürettiği organik arı balını daha çok tüketici insana ulaştırmak adına sarf ettiği ve halen daha sarf etmeye çalıştığı ferdi çabasıyla varını yoğunu ortaya koyarak bıkmadan usanmadan gece gündüz dağ, ova, bayır demeden daha çok çalışarak değişik ambalajlarda  bal üretmeye gayret eden Gürgen tepeli Arıcı Cengiz Aydın başta olmak üzere sadece Gürgen tepeli Arıcı Yücel Koca ve tüm  Ordulu arıcılar değil, ülkedeki tüm arıcılar ve üreterek tüketmeye katkı sağlayan tüm çiftçiler sanatçılar esnaflar desteklenmeli.


Bu haber toplam 562 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları