HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Çözüm Ölmek Ya da Öldürmek Değil, Yaşatmaktır…

11 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 11:07

Yazar Hasan Hoslar kardeşimizin “öldüğüne değil, öldürüldüğüne Üzülüyorum” başlığı altında kaleme aldığı makalesini ”Çözüm Ölmek ya da Öldürmek Değil ,aykırı düşünceye tahammül ederek Yaşatmaktır” başlığı altında yorumlayıp paylaşarak, benim gibi bizim gibi, düşünmüyor ya da yaşamıyor diyerek ülkede olduğu gibi dünyada da çok sayıda memlekete ve millete hizmet etmeye sevdalı insanları ve idarecileri dün olduğu gibi bugünde üzerlerine titreyip yaşatmak için yoğun gayret sarf etmemiz gerekirken devletimizin kurucusu dünya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk acı örneğinde olduğu gibi yaşatarak sayılarını artırmak yerine hem de sinsice kurduğumuz tuzaklar ile öldürerek, aslında kendi huzurlu ve güvenli geleceğimizi mahfı perişan ediyoruz aynen günümüzde olduğu gibi.

Halbuki herkesi hepimizi ve alemi yaratan yüce Allah insanı yaşat ki insanlık yaşasın buyuruyor. Ama biz fikirlerinden öngörülerinden daha çok nasıl yararlanırız sorusuna yanıt arayıp öyle ileri görüşlü insanları ve idarecileri yaşatarak ülkede ve dünyada sayılarının artmasına katkı sağlamak yerine öldürerek tarihten siliyoruz.

Herkesi hepimizi ve alemi yaratan yüce Allah insanı yaşat buyurduğu halde Allah’ın yarattığı ölümlü fani olan insanlık düşmanı insanlar ve idareciler ölerek ve öldürerek ne dün nede günümüzde hayırlı netice alınmayacağın kendileri de herkesten çok daha iyi bildikleri halde her ne hikmetse ileri görüşlü insanları işimize engel olurlar yanlış anlayışıyla vahşice öldürüyorlar yada öldürtüyorlar.

Gerçi inşaallahlar ve maşallahlar ile olacak değil ama yine de akıl sahibi bu güzel insanlar yaşadıklarından ve yaşattıklarından ders çıkartarak okuyup öğrenip fani dünyanın insansız bir mana ifade etmeyeceğine kani olduktan sonra günümüze kadar yaptıkları bencil insan ve bencil idareci odaklı hatalara dur diyerek insanların ve hatta insan dostu canlıların huzurlu ve güvenli geleceğine fikirleriyle katkı sağlayan insanların ve idarecilerin sayılarını artırılması için daha çok çalışacaklar.

Öldüğüne Değil, Öldürüldüğüne üzülüyorum.

Her insan gibi bir gün mutlaka ölecekti.

Hani herkes diyor ya "Atatürk keşke bir 10 veya 15 yıl daha yaşasaymış tüm devrimlerini tamamlar ve gerici, irticai zihniyeti tamamen yok ederdi.

Peki emperyalistler ve işbirlikçi iç düşmanlar bunu düşünmüyorlar mıydı?

Elbette düşünüyorlardı ve Atatürkü zehirleyerek öldürdüler.

Çünkü o üst insan 3500 yıllık dünya sömürü düzenini görmüş, anlamış, kavramış ve o düzeni değiştirmek istemiştir.

Atatürk öldürülmüştür.

Aydın Aycil dostum konuyla ilgili bir paylaşım yapmış, merak edenler okusun ve ayrıca paylaşıma yapmış olduğum bir yorum var onunda okunmasını öneririm.

Sevgi, saygı, minnettarlık duygusu ve derin bir üzüntü ile anıyorum.

Sevgili manevi babam Kemal Atatürke en içten devrimci duygularımla teşekkür ediyorum.


Bu haber toplam 602 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları