HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Kolay Kandırılan İnsan, İnsan Değildir ki Müslüman Olsun…

9 Kasım 2023 Perşembe Saat: 01:35

Biz nasıl bir insan ve Müslümanız. Kendimizi daha yüce Allah’ın işaret ettiği şekliyle kutsal dinimiz İslam’ı Allah’ın buyurduğu kıstaslarda yaşayamadığımız gibi doğru yaşamak için gayret sarf etmezken, ben Müslümanlığı seçtim diyen şarkıcı Yusuf İslam Kur’anı ne zaman hangi dilde okuyup anlayarak bizden çok daha duyarlı Müslüman olmakla kalmayıp çıkardığı kasetlerini Fetö terör örgütü acı örneğindeki Allah din iman ve insanlık düşmanı cahil cühela taciz tecavüz ve cinsi sapık yuvası cemaat ve tarikat mensupları gibi Müslümanlığı kullanarak Müslümanım diyenlere satarak Müslüman şarkıcı unvanıyla para kazanır ve Müslümanlık adına ahkâm keser… Özde Müslüman Allah’tan başkasına eğilmez.

Allah öyle buyurmuyor mu ey kulum önce iyi ve güzel ahlaklı örnek insan ol,örnek insan iyi mümin ve Müslümandır.Ondan sonra ne istersen yalnız benden iste. Kendin gibi ölümlü yarattığım kullarımdan isteme demiyor mu.! Evet diyor ama her ne hikmetse,kullar tabii hepsi değil, her Müslümanım diyene Yusuf İslam’a sarıldıkları gibi sarılıyor. Hâlbuki özde Müslüman Allahtan başkasına eğilmez. Allah’tan başkasından hiçbir şey beklemez.

Yazar Hasan Hoslar kardeşimizin Allah ile din ile iman ile insanlık düşmanları tarafından kandırılarak saf ve temiz kalpli halkın sırtından çalışmadan üretmeden bedava kazanıp süper lüks hayat yaşayan insanların iki yüzlülüklerini okuyup öğrensinler ve ayılıp uyanarak insanca yaşasınlar diye uyarı yazılarımızla ayılıp uyanarak Allah’tan başkasından hiçbir şey istememeleri gerektiğini anlayarak yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla “Çok Basit Yalanları Kurgulayarak Müslümanları Çok Kolay Kandırıyorlar ”başlığı altında kaleme aldığı makalesini paylaşarak kutsal dinimiz İslam’ı kimlerin ne için kullandıklarını daha iyi anlayıp insanca yaşamalarına karınca kararınca katkımız olsun istedik.

Çok Basit Yalanları Kurgulayarak Müslümanları Çok Kolay Kandırıyorlar.

Stephen Demetre Georgiou Kıbrıslı Rum bir babanın ve İsveçli bir annenin üçüncü çocuğu.

Bu kişi bir ara Türkiyede ilahiler okudu ve Müslüman olduğu söylendi. Kendisi 1960 ve 70li yılların ünlü bir Rock müzik yorumcusuydu.

Stephen Demetre Georgiounun sonradan Yusuf İslam ismini aldığı söylendi.

Şöyle dendi güya Stephen Demetre Georgiou "eğer önce Müslümanları tanısaydım asla Müslüman olmazdım, ama ben önce Kuranı okudum"

Bence şahsi kanaatimce bu bir kurguydu.

Kurgu şu yüzden yapıldı.

İslamcı Müslümanları şöyle kandırır.

"Kusur İslamda değil Müslümanlardadır"

Bu yalandır ve yanılsatmadır.

Her şey sonucu ile ölçülür.

Eğer bir din pratikte insanların düşüncelerine ve eylemlerine yansımıyor ise o din işlevsizdir. İslam bugün tüm İslam ülkelerinde ne yaşanıyor ise tamda budur.

Stephen Demetre Georgiou Kuranı hangi dilde okudu?

Hani Kuran Türkçe okunduğunda anlaşılmıyordu?

Stephen Demetre Georgiou arapça bilmiyor ve Kuranı nasıl okudu ve anladı?

Birileri çıksın ve bana bu sorunun yanıtını versin?

Dipnot; Zaten Müslüman olduğuna falan inanmıyorum. Bu kurgu ile İslam âlemine milyonlarca CD yaptı ve sattı. Milyonarca para kazandı. Amacı zaten buydu. İslamcıda bu kurgu ile Müslümanları çok kolay kandırdı. Bu tarz kurguları her daim yaparlar. Yök efendim "falanca İngiliz, filanca Alman Müslüman oldu" derler. Bu kişiler Kuranı hangi dilde okuyup, anlıyorlar ve Müslüman oluyorlar?

 


Bu haber toplam 623 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları