HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

İŞİNİZİ HÜR İRADENİZLE YAPIN

28 Ekim 2023 Cumartesi

Cahil insanlar ve özelliklede cahil, Bencil idareciler yüzünden kurban verdiğimiz insanlarımıza yüce Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları tüm ailelerine,evlatlarına ve sevenlerine metanet dileriz.

Yüce Allah akıl verip yarattığı ve özgür yaşama iradesini yarattıklarına bıraktığı için yarattıklarına asla karışmaz. Karışmış olsa sadece ülkemiz ve Müslüman coğrafya değil, tüm dünya cehennem yerine cennet olur cennet.

Yüce Allah akıl verip yarattıklarına karışsa yüreklerdeki acısı ve ıstırabı halen daha dinmemiş olan 6 yaşında dünyadan bihaber masum ana kuzusu kız evladının ırzına geçen kendisinden 23 yaş büyük 29 yaşındaki ırz düşmanını oracıkta taş kesmez mi Aziz Türk ve Müslüman geçinen İnsanlar…

Daha dün doğudaki 11 ilde meydana gelen ve 50 binin üzerinde  insanı yitirdiğimiz Deprem felaketinde cahil insanlar ve özelliklede cahil bencil idareciler sorumlu olduğu gibi  senelerce önce 23 Ekim 2011 Saat. 13. 41'de Van'da meydana gelen depremde 644 insan evladının hayatını kaybetmesinden birinci dereceden sorumlu seçilmiş ve atanmış idarecilerdir.

Herkesi hepimizi ve âlemi yaratan Yüce Allah ben sizi akıl verip yarattım. Tabii adetlere karşı aklınızı kullanarak bilimsel veriler ışığında güvenlik önleminizi alın. Yani atınız sağlam kazığa bağlayın gerisini benden bekleyin.

Ve yaşadığınız müddetçe meydan gelecek tabii adetlere sele, yangına ve depreme karşı yapacağınız evlerinizi apartmanlarınızı iş yerlerinizi bilimsel verilere dayalı ve dayanıklı olarak yapın ve dünyada olduğu gibi Türkiye’de meydana gelecek depremlerde can kaybı yaşanmadan, ya da en az can ve mal kaybı yaşayarak tehlikeyi atlatın buyurmaktadır.

Ama ölümlü fani kullar geçmişten günümüze ve halen daha yaşadıkları tabii afetlerden (sellerden yangınlardan ve depremlerden)  ibret alıp daha sağlıklı işve işlemlere imza atmak yerine günü kurtarmaya yönelik olarak eski hamam eski tas misali, nasıl olsa on yılda bir imar affı çıkar, tanıdık siyasilerin desteği (torpili) ile olması gerekli yatırımları ya hiç yapmayarak ya da eksik yaparak yaptırarak hayata kaldıkları yerden devam ettikleri için  olası tabii afetlere kapı aralamaktadırlar.

Yüce Allah yarattığı dili dini ırkı ve rengi ne olursa olsun tüm kullarına hiç birini bir diğerinden zerrece ayırmadan ben işimi yapıyorum,sizde işinizi sağlam yapın buyuruyor...

İşini hür iradeleriyle sağlam yapan insanlar ve ülkelerde tabii afetlerde yaşanan can ve mal kayıplarına bakın,birde bizim gibi kaderci toplumların ülkelerinde meydana gelen tabii afetlerde yaşanan can ve mal kayıplarına bakın...

 


Bu haber toplam 530 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları