HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Mustafa Kemal Olmak Kolay mı?

5 Ekim 2023 Perşembe Saat: 07:41

Hayatında kitap okumamış zavallılar kulu birey, ümmeti millet yapan Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran Mustafa Kemal Atatürk'ü eleştirsin… Atatürk’ü eleştirmeden önce anlamadan dinlemeden tek bir kitap dahi okumadan Dünya lideri olmayı başarmış Atatürk’ün senin ve ülkenin huzurlu ve güvenli geleceği için ne yaptığını nasıl yaptığını oku öğren halen daha eleştireceksen atalarımızın özdeyişi gereği yiğidi öldür ama hakkını ver.

Mustafa Kemal olmak kolay mı? Zor mu bizzat kendin oku, okuyamazsan okut ve can kulağınla dinle ki anlayamadığın bir yanı ve yönü kalmasın. Yine de inadım inat deyip eleştireceksen gerçeği bilerek ve isteyerek eleştir. 

Mustafa Kemal olmak kolay mı?

Babasız büyü

Asker ol

11 cephede savaş 

İşgale isyan et

Kalpağını giy, Anadolu'ya git

Halkı önce asker yap

Vatanı kurtar

Sonra kulu birey, ümmeti millet

MÜLKÜ VATAN YAP 

Sonra hayatında kitap okumamış zavallılar seni eleştirsin

Türkiye Cumhuriyeti devletini kurarak sizi Türkiye Cumhuriyeti devletinin kimlikli, kişilikli onurlu gururlu sahibi yapan mal, can ve namus güvenliğinizi devletin güvencesi altına alıp, kimlik kişilik sahibi yaparak hür, özgür ve bağımsız düşünerek huzur ve güven içerisinde insanca yaşamanızı sağlayan Allah dostu insan evladı Mustafa Kemal Atatürk'e halen daha anlamadan dinlemeden düşmanlık besleyenler Allah din iman ve insanlık düşmanı vatan haini değilde ya ne denir..?

İnsanlığın en büyük baş belası cahil insanlardır diyen Yüce Allah yarattığı tüm kullarına boşuna oku öğren ilim bilim sanat tahsil et kendini değiştir aklını geliştir diye buyurmamıştır.

Okursan istediğin gibi düşünür hür ve özgür yaşarsın, okumaz da günümüzdekiler gibi cahil bırakılır isen başkalarının salyalı ağzına bakarak onların istediği gibi ve izin verdikleri kadar yaşarsın.

Atatürk isteyenin istediği gibi düşünüp istediği gibi hür ve özgür yaşamasını sağlamıştır.

Ölümlü Fani olan akıl sahibi insanın hür, özgür ve bağımsız olarak yaşamasının mimarıdır Atatürk.

"Hayatında kitap okumamış zavallılar seni eleştirsin "cümlesiyle özetlediği düşüncemi destekleyen Atatürk Türkiye'si cennet vatan ülkem Türkiye Cumhuriyeti devletimizin sorumluluk duygusuyla yaşayan insanları adına teşekkür eder minnet şükranlarımı sunarım.

 


Bu haber toplam 506 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları