HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Allah Yarattığı Kuluna Eziyet Etmez

29 Eylül 2023 Cuma Saat: 15:50

Kadın Ölümlü cahil kullar tarafından acımasızca dövülüyor, çevresine kümelenmiş halk konser izler gibi dövülenin kendisi gibi insan evladı olduğunu umursamadan seyrediyor...!

Bugün meydanda varlık sebebimiz kadına yapılanın yarın kendisine yapılacağını düşünse yapanlara karşı çıkar.  

Kadına toplumun gözleri önünde ölümlü fani olan kullar tarafından sopayla uygulanan  şiddeti tiyatro oyunu seyreder gibi seyreden  siz akıl sahibi insanların yüreğini acıtmıyor mu...! 

Atatürk" Ey Kahraman Türk Kadını" Sen yerlerde sürünmeye değil, Baş üstünde Göklere Yükselmeye layıksın". 

Evet erkeler, Varlık Sebebimiz Kadına ana rahmine düştükten fani dünyaya gözünü açarak Allah'ın kendisine  bahşettiği ömrü boyunca  hak ederek kullanmakla yükümlü  olduğu doğurarak insanları nesilden nesle taşımak başta olmak üzere kendisine yaratan yüce Allah'ın vermiş olduğu özel ve önemli vasıfları nedeniyle Kanatsız Melektir, Melek... 

Varlık sebebimiz kadın kanatsız melektir, melek. Ama kadın Allah ile, din ile, iman ile insanları aldatarak cahil insanların sırtından bedavaya geçim sağlayan insanlık düşmanı zavallıların nezdinde evinden dışarı çıkmayan, gün yüzü görmeyen işi gücü çocuk doğurmak olan, çocuk doğurma makinesi köleydi köle.

Ama Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran Atatürk ile birlikte kadın kadının önemini ve özelliğini anlayan gücünü gören iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanlar sayesinde toplumda  hakkı olan ve  kesinlikle hak ettiği insani değeri hak ederek almış kanatsız bir melektir...

Bunlar gibi Müslüman  geçinerek Allah ile, din ile, iman ile insanları cahil bırakıp aldatan insanlık düşmanı varlıkların nezdinde kadın eve kapatılacak. Sadece seks objesi olarak kullanılan çocuk doğurma makinesi olarak görüşmekte ve öylede değerlendirilmektedir ne yazık ki..

Atatürk ile birlikte erkekler aynı kategoride değer görmeye başlayan kadın seçme ve seçilme hakkını elde ederek toplu içindeki haklı yerini alarak doğurduğu çocukları insanca yetiştirip iken devletin sevk ve idaresinde de haklı yerini alarak üretime katkı sağlamaya başladı.

Müslüman geçinen coğrafyada videoda görülen ve sıra sıra dizilmiş kadın ve erkeklerden oluşan toplum önünde feci şekilde kırbaçlanarak cezalandırılan varlık sebebimiz kadın bu ahlaksılığı asla ve asla hak etmiyor.

Kadının köle olarak çocuk doğurma makinesi olarak görüldüğü yerler Müslüman geçinen Ortadoğu coğrafyası..

Halbuki 

Senin, benim herkesin hepimizin varlık sebebi kadın anne, kadın bacın, kadın teyzen, kadın anneannen, kadın babaannen, kadın yengen, kadın eşin, can yoldaşın, geleceğimizin umudu evlatlarının annesi, koruyucu kollayıcı meleği, kısacası Kadın yerinde eş, yerinde anne, yerinde baba, yerinde anneanne, yerinde babaanne yerinde insanı koruyan kollayan ne gelirse aklına kalitede ve kapasitede insan.

Türkiye Cumhuriyet’i devletimizin kurucusu dünya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kadar kadına, bırakın kadın muamelesi yapılmayı, insan muamelesi yapılmazdı.

Kadına insani haklarını Devletimizin kurucusu Atatürk vermiştir. Varlık sebebimiz kadın Atatürk'e kadar kadın değil insan yerine konmazdı.

Atatürk" Ey kahraman Türk kadını sen yerlerde sürünmeye, değil, baş üstünde göklere yükselmeye layıksın.

Varlık sebebimiz kadın doğurduğu çocuğu hayata dair her konuda insanca yetiştiren ilk öğretmendir.


Bu haber toplam 519 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları