HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Dünya ve hayat bir başka güzel...

12 Eylül 2023 Salı Saat: 09:36

Sadece ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti devletimizin değil, tüm dünya ve insanlarının iki günlük ömrünü huzur ve güven içerisinde geçirmesi için öncelikle sevgiye ve saygıya ihtiyacı var…

Çünkü” Sevgi tüm dertlerin en mükemmel ilacıdır”

"Doğum yaptı ve oğlu ondan alındı. Tabii ki hastalık riski nedeniyle zorunlu olarak alındı.

Bu anne şempanze üzüntüyle doluydu

Ta ki genellikle uyuduğu yerde bir yumru görene kadar.

Mahal’e doğumun ardından bebeğinden ayrıldı. Ama buluşmayı güzel bir jestle kutlayacaktı. 

Sizler gibilerle dünya ve hayat bir başka güzel... 

İnsan ve canlı sevindirmek, mutlu etmek ayrıcalıktır. Her akıl sağlığı yerinde düşünerek sorarak sorgulayarak yaşayan insanın yapması gereken asli ve insani görevdir... Ama her insan aynı duyarlılığı göstermiyor, yada gösteremiyor. ancak bundan sonrada gösteremeyecek anlamına gelmez gelmemeli. 

Çünkü insan akıl sahibi ve düşünen canlıdır. Düşünen canlı insan er yada geç kendine mutlak surette gelir, gelmelidir de. Gelmezse insan değildir zaten..

Biz hele hele Müslüman insanların insanlara çok gördüğü insani sevgiyi ve saygıyı bu güzel insan dostu canlının doğumundan sonra karşılaştığı evladıyla onun sürpriz olarak bir araya gelmesine zemin hazırlayan o güzel insanlar.

İster insan, isterse insan dostu canlı olsun. Her ikisini de sevindirmek, mutlu etmek aslında akıl sahibi insanın asli ve insani görevidir. bu güzel insanlar bu nu gerçekleştirmişlerdir. Kendilerini insanlığın ve insan dostu tüm canlıların huzurlu ve güvenli geleceği adına anne ile evladı bir araya getirerek her ikisine de mutluluğu yaşatan sizleri kutluyorum.

Hepinizi alkışlıyorum, kutluyorum insani iyilik ve güzellikler adına topluma örnek katkılarınızdan dolayı.. Sağ olun var olun ülkede olduğu gibi azınlıkta da olsanız dünyada iyi ki varsınız iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanlar. Fani dünya sizler gibilerin insani gayretleriyle bir başka güzel...

 


Bu haber toplam 631 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları