HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Özde Annelik Ayrıcalıktır...

5 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 09:01

Varlık sebebimiz kadının hele hele anne olmayı hak etmiş kadından beklenen özel ve önemli bir davranıştır ortada kaldığını gördüğü ana kuzusu insan dostu canlıyı sahiplenmek.

Keşke bu annenin yaptığını tüm kadınlar ve tüm erkekler yapsa  ülkede Ünyede hele hele devlet idarecilerinden bazıları tarafından desteklendiği resmi müfettişlerce tutulan raporla resmen belgelenen  işveren ihmalinden dolayı 301 Somalı madencinin feci şekilde hayatını kaybettiği Soma'da ve diğer maden ocaklarında birtek madenci hayatını kaybetmez.

Varlık sebebimiz hanımefendilerin büyük ekseriyeti sahipsiz yavruyu kendi yavrusu gibi Sahiplenmektedir.

Bunda şaşırılacak bir durum yok. Varlık sebebimiz hanımefendi Allah vergisi Annelik duygusuyla asli ve insani görev bini yerine getirmiştir.

Kendisine kendisi yaşayan tüm varlık sebebimiz hanımefendiler adına yürekten teşekkür eder minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Yani öncelikle bu hanımefendiyi kazanan babasından ziyade doğurmakla bırakmayıp hayırlı ve uğurlu bir insan evladı olarak yetiştirip, devlet adına aziz milletin ve hatta insan dostu canlıların hizmetine sunmayı başaran annesi hanımefendiyi kutlarız.

Varlık sebebimiz hanımefendi burada  insan dostu sahipsiz Yavruya sahip çıkarak asli ve insani görevinin hakkını vermiştir. Tekrar kendisini kutlar kendisine bu konuda duyarlılık gösteren insanlarımızı da tebrik eder böyle güzel varlık sebebimiz hanımefendilerin ülkede Ünyede ve tüm dünyada sayısının artmasını yüce Allah'tan niyaz ederiz.


Bu haber toplam 737 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları