HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

CENNET

22 Haziran 2023 Perşembe Saat: 18:44

Saygıdeğer can yoldaşı ile birlikte uzun yıllar Ünye PTT Müdürlüğünde başarıyla görevini icra ederek, görev yaptığı Ünye de emekli olup   yaşamaya devam eden Aslen Samsunlu Kemal Atmaca kardeşim ve saygıdeğer can yoldaşı hanımefendi ile asgari otuz beş yılı aşkın süredir tanışır,karşılaştığımızda gerek ayak üstü gerekse  bir bardak çayı yudumlarken hayata dair her konuda  sohbet ederiz.

Hatırı sayılır, sohbeti çekilir örnek Atmaca ailesinin doğup büyüdüğüm memleketim Ünyeyi emekli olduktan sonra memleketi Samsun'a dönmek yerine emeklilik hayatını sürdürmek için tercih etmeleri hem şahsım, hemde Güzel Ünye'm ve birlikte yaşadığım Ünyeli hemşehrilerim adına onurdur.

Atalarımız der ya, iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanların olduğu yer cennettir diye, evet  emekli örnek devlet memuru Kemal Atmaca ve kendisi gibi aynı kurumdan emekli can yoldaşı hanımefendinin İkamet ettiği yer bu güzel insanların varlığı ile cennetten bir köşe.

Uzun yıllar başarıyla icra ettikleri mesleklerini tamamladıktan sonra emekli olup görev yeri Ünye'miz de yaşamayı tercih eden Örnek  Atmaca çiftini kutluyor, ailesi,evlatları ve birlikte fani dünyayı paylaştığı kapı komşularıyla sağlıklı ve huzurlu yaşam diliyoruz.

Güzel kardeşim Kemal Atmaca ve saygıdeğer can yoldaşı hanımefendinin en önemli özelliği,evlendikleri günden buyana ve halen daha olması gerektiği gibi el ele kol kola yaşam sürmeleri.

Aslında tüm çiftlerin aynı örnek Atmaca çifti gibi hayatını el ele kol kola sürdürmesi huzur ve güven içerisinde yaşam sürmek isteyen tüm örnek aileler ve çiftler için özeldir önemlidir ve ayrıcalıktır.

Bu arada bir süre önce ebediyete uğurladığımız Çamurlu Mahallesi sakinlerinden Sinemacı Ömer  olarak tanınan ve bilinen çalışkan güzel insan Ömer ve Sultan Ataş çifti de Atmaca çifti gibi nereye gidilecek ise el ele kol kola birlikte giden örnek çiftlerdi. Ömer Ağabeye rahmet eşine sağlıklı ve huzurlu yaşam dileriz.

Ülke Ünye ve tüm dünyada  devletin temel taşı olan ailelerin el ele kol kola hayat sürmeleri sonucu genellikle işsizliğin kol gezdiği yerleşim yerlerinde yerli ve yersiz yapılan dedikodular son bulur.Ve her yer cennetten bir köşe olur. 

Saygılarımızla

 


Bu haber toplam 782 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları