HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

YAŞASIN

17 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 08:55

Yüce Allah’ın akıl vererek yarattığı dili, dini, ırkı ve rengi ne olursa olsun akıl sağlığı yerinde tüm insanlara ilk ve tek buyruğu, Canı, canları yaşat ki, insanlar ve insan dostu canlılar huzur ve güven içerisinde yaşasın.

İnsan dostu canlıyı kurtarmak için güçlükle yol alabildikleri suyun içinde kurtulma mücadelesi veren ve boğularak ölmekten bu güzel insan dostu canlıyı kurtararak yaşamasına vesile olan insanlar, hepiniz harikasınız, hepiniz Allah dostusunuz. 

Sizleri kazanan babalarınızdan ziyade, doğurmakla bırakmayıp hayatın tüm zorluklarına göğüs gererek hayırlı ve uğurlu birer insan evladı olarak yetiştirip vatanın, insanların ve insan dostu canlıların hizmetine sunmayı başaran varlık sebebimiz annelerinize minnet ve şükranlarımızı sunarız. 

Hepiniz gün gelecek sizden öncekiler gibi hakka yürüyeceksiniz. Ama cankurtaran sizler yüce yaratan Allah’ın ölümsüz kulları arasındaki yerinizi alacaksınız.

Ne mutlu sizden doğacak nesillere. Sizin bıraktığınız güven ile ardınızdan gelecek nesilleriniz alnı ak, başı dik, huzur ve güven içerisinde onur ve gururla yaşayacaklar…

Yüce Allah sizlerin ülkede   ve tüm dünyada sayınızı artırsın. Ayağınıza taş değdirmesin. Yüce Allah sizler gibi iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanları kem gözlerden muhafaza eylesin. Âmin.


Bu haber toplam 783 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları