HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

İNSAN HAYATI

7 Şubat 2023 Salı Saat: 07:55

İnsan hayatını kolaylaştırmak için özel sektörde üretilen sağlık başta olmak üzere tüm ürünleri milletinin hayatını kolaylaştırmak için kurulmuş olan devlet eliyle millete ulaşması için gayret sarf etmek daha doğru olmaz mı saygıdeğer üreticiler.

Saygıdeğer yetkililer, insan özellikle de erkeklerin hayatını kolaylaştıran bir ilaca imza atmışsınız.

Devlet milleti için vardır. Bu yüzden de özel sektörlerce milletin hayatını kolaylaştırmak için üretilen tüm ürünler, özel sektörler aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak istendiğinde ilanı, reklamı hayli para gerektireceği için ,bunca ekonomik kar zarar hesabı iyi yapılarak aynı ürün devlet eliyle millete ulaştırılmaya çalışılırsa yapılan harcama asgariye ineceğinden hem devlet hem de millet kazanır.

Başarılarınız daim olsun. Allah aklınıza sağlık versin gücünüze güç katsın. Basiretsiz idareciler yüzünden Üretmeden hazırı da değil, olmayanı tüketen insanlarımızın ekonomik açıdan darda ve zorda olduğu kaçınılmaz bir gerçek.

Bu yüzden siz bu konuda piyasaya sürdüğünüz ilacı devletin alıp insanlara ya daha uygun ekonomik koşullarda sunulmasını, ya da devlet eliyle diğer ilaçların iletildiği oranda kesintiler yapılmak suretiyle ulaştırmalarına katkı sağlayın. Onca emek ve zaman harcanarak insan sağlığı için üretilen ürünü ihtiyaç sahiplerine bedava verin demiyoruz, diyemeyiz. Bu konuda harcadığınız emek ve zamanı siz üretici firmalar çok daha iyi biliyorsunuz.

Bu yüzden emeğinize saygısızlık etme hakkımız yok haddimizde değil. Ama Devlet Eliyle Millete Ulaşması Daha Uygun Olur diye düşünüyoruz. Siz üreticilerde bu ürünü devlete satarak, devlet eliyle millete daha uygun ekonomik koşullarda ulaşmasına katkı sağlayın istiyoruz.

İhtiyaç sahibi tüm insanlarımız için siz üretici işletme sahiplerine insanımızın hayatını kolaylaştırmaya yönelik olarak yaptığınız insani çalışmalarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın daim olmasını yüce Allahtan niyaz ediyoruz.


Bu haber toplam 642 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları