HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Gelecek Nesli Düşünen Siyasetçileri Seçin

31 Ocak 2023 Salı Saat: 07:53

Bugüne kadar gelecek seçimi düşünen siyasetçilere oy vererek hem kendilerine hem Ünye ye ve Ünyelilere yazık eden Ünyeliler bundan sonra zararın neresinden dönülürse kardır özdeyişinden hareketle gelecek seçimi değil, gelecek nesli düşünen siyasetçileri seçin aziz Ünyeliler...

Ünyeliler diyoruz, çünkü ülkedeki mevcut iller dâhil 952 ilçenin mum yakarak arayıp da bulamadığı tarihi nitelikteki siyasi fırsatı Yüce Allah son 42 yıldır halen daha Yüce parlamentoda her dönem bakan düzeyinde temsil edilme hakkını ve şansını tanıdığı Ünye ye ve Ünyelilere nasip etmiştir.

Ancak yüce Allah'ın sadece Ünye ye ve Ünyelilere nasip ettiği siyasi nitelikteki tarihi fırsatı Ünyeliler gelecek nesli düşünen siyasetçileri seçmek yerine, gelecek seçimi dolayısıyla kendi kasası ve kesesini düşünen siyasetçileri seçerek hem Ünye ye hem de Ünyelilere yazık ettiler.

Her dönem bakanla ve genel başkan vekili ile temsil edilen Ünye de yapımı yılan hikâyesine dönen Ünye Organize sanayi bölgesinin yer tespiti çalışmalarını yaptığı Ünye merkez Göbü Köyü mahallesinde yüce Allah yolunu izini bahtını açık etsin karşılaştığı ölüm tehlikesine aldırmadan Ünye organize sanayi bölgesi çalışmasını kesintiye uğratmayıp kırk yıl sonrada olsa temelinin atılmasını sağlayan Ünye eski ve halen daha Aydın Söke kaymakamlığı görevini sürdüren Ümit Hüseyin Güney beye Ünyeliler adına canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Nereden nereye diye düşünenlere soruyoruz. Ünye eski devlet hastanesi burada büyütülemiyor denilerek kaldırıldığı alana yani hastanenin yerine hastaneden daha heybetli konut yapıldı. O keskin viraj aynı yerde duruyor. Orası o heybetli konutta kalanlar için tehlike arz etmiyor mu?. 

Ünye iki hastaneden tek hastaneye düşürülerek önemli bir gelir kapısı kapatıldı. Hastane şehrin dışına çıkarılarak insanların beş kuruşa beş düğüm attığı günümüzde hastaneye gitmekte zorlanır oldu.

Kısacası akılsız başın cezasını ayaklar ve kese çekermiş saygıdeğer insanlar okurlar ve Ünyeliler. Hastane uzaklara gitti. İki hastane bire düştü. Yerine yapılan beş yıldızlı otel kapasitesindeki hastane arzulanan değil durumuna ve konumuna göre gereken uzman hekimler olmadıkça, getirilemedikçe hastanenin uzaklığından geçtik, kimseye faydası yok.

Çünkü eski hastane döneminde dahi Ünye den dışarıya hele hele iç Anadolu'ya hasta sevki pek olmamıştır. Ama Özel hastanelerinde devreye sokulmasından sonra hastalarda hastalıklar da ve sevklerde büyük artış var her ne hikmetse..

Siz siz olun aziz Ünyeliler bundan sonrada olsa gelecek seçimleri değil gelecek nesillerin huzurlu ve güvenli geleceğini düşünenleri seçin...


Bu haber toplam 586 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları