HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Cüneyt Altuntaş

Cüneyt Altuntaş

FİLMLER-2

22 Aralık 2022 Perşembe Saat: 07:53

Eo (Ai) 

Melankolik bir bakışları olan Baltazar isimli eşşeğin hayatı iyi ve kötü birçok insanla kesişmektedir. Tüm sevinçlere üzüntülere çaresizliklere katlanmaktadır. Hayatı Polonya’da bir sirkte başlarken bir İtalyan mezbahasında son bulmaktadır.

Yönetmen: Jerzy Skolimowski

Film türü: Dram

Gösterim tarihi: 13 Ocak 2023

Hayaller Ülkesi Gizemli Macera

 Genç sıçan dostumuzun dileği yanlış anlaşılır ve sadece yaşadığı Sanctuary City’yi değil orada yaşayan tüm canlıların hayatını tehlikeye atmaktadır. Dilek ağacı yok olmadan önce bu yanlış dileğin kötü sonuçlarını geri çevirmek için soluksuz bir maceraya atılır.

Yönetmen: Ricard Cussó

Film türü: Animasyon, Macera, Aile

Gösterim tarihi: 13 Ocak 2023

49

49 Filmi 2014 yılında Işid’in Musul’un işgal edilmesinin ardından Türkiye’nin baş konsolosluğunda tutsak edilen 49 personelin hayatını kurtarmak üzerine yaşanmış olayları anlatan bir yapım. Bu süreçte Mit mensuplarının 49 kişiyi kurtarma mücadelesini anlatmaktadır.

Yönetmen: Hakan İnan

Film türü: Dram, Aksiyon

Gösterim tarihi: 20 Ocak 2023

Muhteşem Kedi Maurice

Para kazanmak için her daim yeni fikirleri olan bir kedidir Maurice. Öncelikle flüt çalabilen şapşal bir gençle eğitimli bir grup fare bulur. İyi bir ekip olan dostlarımız yıkılmış olan Bad Blintz kasabasına giderler ve macera başlamış olur.

Yönetmen: Florian Westermann, Toby Genkel

Film türü: Animasyon, Fantastik, Macera, Aile

Gösterim tarihi: 20 Ocak 2023

Sessiz Kız

 Dokuz yaşındaki Cait hem fakir hem de sorunlu bir ailenin çocuğudur. Sessiz kalarak hem evde hem de okulda gizlenerek yaşamaktadır. Annesinin hamile olması nedeniyle Cait ne zaman döneceğini bilmeden çok uzaktaki akrabalarının yanına gönderilir. Çiftçilikle uğraşan ailenin hiçbir eksiği yoktur. Cait başlarda çekinse de zamanla kendisi ortama alışır ve kendini mutlu hissetmeye başlar. Fakat çok geçmeden bu evin acı gerçeğini öğrenir.

Yönetmen: Colm Bairéad

Fil türü: Dram

Gösterim tarihi: 20 Ocak 2023

Benim Tatlı Diş Perim

 Maxie doğayı çok sevmektedir fakat annesi ile birlikte şehre taşınmak zorunda kalırlar. Bu durum Maxie’nin hiç hoşuna gitmemektedir. Kısa bir süre sonra arsız olan peri Violette ile tanışır. Peri Violetta kendi yaşadığı dünyasına geri dönebilmek için Maxie’den yardım ister. Bu yardımlaşma bir serüvene dönüşür.

Yönetmen: Caroline Origer

Film türü: Aile, Animasyon, Fantastik

Gösterim tarihi: 20 Ocak 2023

Pinokyo Sihirli Yolculuk

 Pinokyo’nun dünyayı gezmek için sirke katılması ile birlikte başına gelen maceraları anlatıyor. Geppetto ustanın ellerinde yaşam bulan Pinokyo, Tybalt ile beraber sahtekar Modjafocco’nun sirkinde çalışmaya başlar. Bir anda Pinokyo sirk ziyaretçilerin en büyük gözdesi olur. Öte yandan hırsız kedi ve kurnaz tilki, sirke gidenlerin evlerini soymaktadır. Polis bu hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak Pinokyo’yu hedef gösterir. Pinokyo ise gönlünü sirk sahibinin kızı Bella’ya kaptırmıştır. Ona açılabilmesi ve sevgisine karşılık bulabilmek için gerçek bir çocuk olmak zorundadır.

Yönetmen Vasiliy Rovenskiy

Film türü: Animasyon, Aile, Macera, Fantastik

Gösterim tarihi: 20 Ocak 2023

Rock Dog 3: Battle The Beat

 Bir müzik yarışması programına katılan ünlü şarkıcılar Angus Scattergood’u hiç tanımadıkları hatta duymadıklarını söyler. Bunun üzerine Bodi, Rock Legend’in adını geri kazanmak için ritim savaşları yarışmasına katılmak zorunda kalır.

Yönetmen: Anthony Bell

Film türü: Animasyon, Aile, Müzik, Komedi, Macera

Gösterim tarihi: 20 Ocak 2023


Bu haber toplam 1.217 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları