HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Cüneyt Altuntaş

Cüneyt Altuntaş

Filmler-1

21 Aralık 2022 Çarşamba Saat: 07:49

Yeni yılın başlaması ile birlikte bu ay yirmi iki tane film Türkiye’de sinemaseverler ile buluşacak.

Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa 

Kahramanımız Akın, dünya yörüngesine yerleşmiş bir uzay gemisini keşfeder ve bir anda tüm dünya Akın ve keşfinden bahseder. Bu keşifte Hayri’nin de yardımı vardır. Hayri’nin gazetelerde yayınlanan fotoğrafları bir uzaylının dikkatini çeker. Tamamen iyi niyeti ile yardımcı olmak isteyen uzaylı dostumuz Hayri’yi bulmaya çalışırken kötü bir grup insan tarafından takip edildiğinin farkında değildir.

Yönetmen: İsmail Fidan

Film türü: Animasyon

Gösterim tarihi: 6 Ocak 2023

Sevda Mecburi İstikamet

Senaryosu ve yönetmenliğinin Çağan Irmak’ın üstlendiği yeni sinema filminde Selçuk Yöntem, Kubilay Aka, Günay Karacaoğlu ve Selin Şekerci’nin yer aldığı bir dram filmi. Filmde 1970’li yıllardan 2000’li yıllara kadar uzanan yarım kalmış bir hikayeyi anlatıyor. Ünlü bir oyuncunun kızıyla yarım kalan bu hikaye bakalım tamamlanabilecek mi? Dört yıl aradan sonra Sevda Mecburi İstikamet filmi ile karşımıza çıkan Çağan Irmak’ın bu yeni filminin müziklerinde Teoman’ın imzası bulunuyor.

Yönetmen: Çağan Irmak

Film türü: Dram

Gösterim tarihi: 6 Ocak 2023

Fabelmanlar 

Toronto film festivalinde en çok övgü alan bir film. Steven Spielberg’in çocukluk anılarından esinlenen filmin masalsı bir anlatımı. Çocukluğu Arizona’da geçiren yönetmenin arkadaşları ile birlikte daha kapsamlı filmler çekebilmek için gerekli ekipmanlara ihtiyaç duyan Sammy Fabelman’ın hikayesidir. Arizona’da çok mütevazi bir hayat süren Sammy Fabelman, sinemanın büyüsüne kapılır. Kendisini bu alanda geliştirmeye çalışırken bir yandan ailevi problemlerin üstesinden gelmek zorundadır.

Yönetmen: Steven Spielberg

Film türü: Biyografik, Dram

Gösterim tarihi: 6 Ocak 2023

Düşeş – Mafya Sızıntısı 

Bir işe yaramaz 2 kafadar arkadaş Serkan ve Tarkan kazara internet üzerinden bir suça karışır. Bunun üzerine ahlak polisleri tarafından nezarete atılırlar. Aynı zamanlar da emniyet güçleri ünlü mafya babası Boğa İsmet’e karşı operasyon hazırlığındadır. Fakat emniyet müdürü bu tehlikeli görevde kendi ekibinin zarar görmemesi için bu iki kafadarı mafyanın içine sızmaları için görevlendirir. Serkan ve Tarkan o kadar bahtsızlardır ki tüm mafya gruplarını ve emniyet güçlerini birbirine düşürür.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu

Film türü: Komedi, Aksiyon

Gösterim tarihi: 6 Ocak 2023

R.M.N 

Matthias, Noel’den birkaç gün önce işini bırakarak, çok fazla farklı etnik kökenlerin olduğu köyü Transilvanya’ya geri döner. Annesinin baktığı oğlu Rudi’nin eğitim hayatına destek vermek ve çözülememiş korkulardan kurtarmak istemektedir. Bir yandan oğlu ile ilgilenirken bir yandan hasta ve yaşlı babası Otto ile ilgilenir. Diğer yandan eski sevgilisini görmek için can atmaktadır. Köydeki fabrikaya yeni işçiler alınır. Yeni işçilerin gelmesiyle birlikte toplumun huzuru yavaş yavaş bozulmaktadır.

Yönetmen: Cristian Mungiu

Film türü: Dram

Gösterim tarihi: 6 Ocak 2023

İllegal Hayatlar

 Adananın en varoş yerlerinde kaçak olarak mekan işleten üç arkadaş Mahsun, Mehmet ve Şahin’in başından geçen olayları anlatıyor. Polis baskınından sonra mekanları mühürlenince sıfırdan yepyeni bir yaşama başlamaya karar verirler. Seçmen kitlesinin yüzde 99’unun düşüncelerini kapsayan bir oluşumun temelini atarlar. Tüm olay bundan sonra karışmaya başlar.

Yönetmen: Cenk Çelik

Film türü: Komedi

Gösterim tarihi: 13 Ocak 2023

Megan (m3gan) 

Chucky tadında bir film olan Megan, bir oyuncak şirketinde yakın bir zamanda yetim kalan çocuğa arkadaş ve destekçi olması için tasarlanır. Kendi kendini programlama yeteneği olan Megan küçük kız ile fazla duygusal bağ kurmaya başlar ve aşırı korumacı bir hale gelir. Bu durum birçok kişinin canını fazlasıyla yakacaktır.

Yönetmen: Gerard Johnstone

Film türü: korku. Gerilim

Gösterim tarihi: 13 Ocak 2023

Servet Operasyonu 

Uluslararası istihbarat ittifakı olan Five Eyes, dünya için çok büyük bir tehdit oluşturan son teknoloji ölümcül bir silahın satılmasını önlemek için M16 ajanı Orson Fortune ile anlaşma yapar. CIA in teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda kalmıştır. İşin içinde olan ve çok zengin olan zengin silah tüccarının izini sürerken neredeyse tüm dünyayı dolaşmak zorunda kalırlar.

Yönetmen: Guy Ritchie

Film türü: Aksiyon, Gerilim, Casusluk

Gösterim tarihi: 13 Ocak 2023

Hayata Röveşata Çeken Adam 

2015 İsveç yapımı olan En Man Som Heter Ove adlı filmin yeniden uyarlanmış hali. Çok huysuz olan ihtiyar Otto, eşini kaybetmiş ve son günlerini onun mezarını ziyaret etmekle geçirmektedir. Çevresi tarafından pek fazla sevilmeyen Otto’nun hayatı, karşısına taşınan yeni komşuları tarafından tamamen değişir. Huysuz bir adam nasıl sevilir şahit olacaksınız.

Yönetmen: Marc Forster

Film türü: Dramatik komedi, Dram, Komedi

Gösterim tarihi: 13 Ocak 2023


Bu haber toplam 1.355 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları