HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Mehmet Yeşilyurtun Eş Dost ve Sevenlere Selamı Var

1 Aralık 2022 Perşembe Saat: 07:54

Ünye'nin (Çaybaşı'nın) yetiştirdiği iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanlarından, örnek aile reislerinden ve örnek din adamlarından  diyanet işleri başkanlığınca uzun yıllar yurt dışında görevlendirilmiş başarılı İlahiyatçılardan Mehmet Yeşilyurt'u bir süredir yataklı tedavi gördüğü Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinde 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat. 11.15'de ziyaret ettim.

Rahmetli annemi 2.5 yaşında annesini kaybettikten sonra sahiplenip 15 yaşına kadar özde evlatlarından ayırmadan büyütüp evlendiren ev bark sahibi olmasında sonsuz emeği olan  ve  Ünye Göbü köyü sakinlerinden rahmetli dedem Bayram Ali lakaplı Hüseyin Liman'ın akrabası Çaybaşılı Sabri Yeşlilyurt hocanın sevgili oğlu İlahiyatçı büyüklerinden dayım Mehmet Yeşilyurt'u iyi gördüm. 

Kendisine refakat eden sevgili kızı hanımefendiye başta atası (Babası)  olmak üzere ziyaretine gelen eş dost ve aile yakınlarına gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı hassaten teşekkür ederim.

Çünkü mesele evladı kazanmak, dünyaya getirmek değil. Dünyadaki  çok canlılarda evlat sahibi. Ama önemli olan dünyaya getirilen evladın vatana ve millete hayırlı uğurlu hizmet edecek kabiliyette  dayımın Almanya'da İkamet eden kızı hanımefendi gibi yetiştirilmesidir.

Yüce Allah evladını doğurmakla bırakmayıp, vatana ve millete faydalı insanlar olarak bu güzel ahlaklı ve vicdanlı kızımız gibi yetiştiren varlık sebebimiz özde annelerin ülkede, Ünye'de ve dünyada sayısını artırsın.

 Annelerin öneminden bahseder iken, evladı kazanan babaların önemi yok mu, diyecek saygıdeğer sorumluluk sahibi babalara cevabımız, olmaz olur mu. Elbette var. Ancak annenin ki kadar değil. Babanın görevi farklı. Anne çocuğunu isterse sıradan isterse mükemmel donanımla yetiştirir bu güzel kızımızı yetiştiren özde anne gibi.

Özde anne olmak ayrıcalıktır. Allah özde Annelere selamet versin.

Netice olarak Mehmet Yeşilyurt hocamızla iyi İnsanlar iyi arkadaşlar, iyi kapı komşular üzerine misafir olarak bulunduğumuz  iki günlük fani dünyaya ve hayata dair bir süre güzel sohbet ettikten sonra, kızı hanımefendinin objektifine bu pozu vermek suretiyle ziyaretimizi  Yüce Allah'tan şifa niyaz edip iyi dilek ve temennide bulunarak noktaladık.

Bunca Sohbetin üstüne Mehmet Yeşilyurt hocamızın dostlara iletilmek üzere selamını üstlendik. Tüm eş dost ve sevenlerine Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi ikinci kat 608 nolu  odadan kucak dolusu selam sevgi ve saygılarını getirdik.

Yüce Allah yarattığı tüm kullarına ve insan dostu canlılarına sağlık sıhhat ve afiyet versin.  Saygılarımla.


Bu haber toplam 440 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları