HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

ÇOCUKLAR

1 Aralık 2021 Çarşamba

Ülkeyi Ünyeyi ve dünyayı Çocuklar Huzura Kavuşturacak

İşte aynı masada ailece yemek yiyen bu güzel ahlaklı ve bu vicdanlı çocuk,geleceğimizin umudu çocuklarımız diye dilimizden düşürmediğimiz özdeyişi, çocukların büyüklere oranla hayata dair her konuda çok daha duyarlı olduklarını, ailesine rağmen bir şekilde yanına gelen çocuğu doyurmak için bu güzel çocuğun insani gayret sarf etmesi, çocukların ülkenin ve insanların umudu olduklarının canlı örneğidir.

Boşu boşuna geleceğimizin Umudu çocuklar demiyor atalarımız,çocuklar saf temiz ve ince ruhludurlar,acıma duygusu çok yüksektir.

Bu yüzden çocuklara değer vermeliyiz.Çocuklara değer veren toplumlar ve ülkeler kazanır.

Masada oturan ailenin en küçüğü çocuğun çocuğa davranışına iyi bakın sevgili büyükler.

Çocuğun ailesi de geleceğinin umudu biricik evladının insanlık adına son derece hayati önem arz eden bir konuda kendisi gibi ama ihtiyaç sahibi bir ana kuzusuna gizlice yaptığı yapmaya çalıştığı insanlığı geçte olsa görüp doğrusu yerde değil masada oturarak yemek yemesi yada yedirilmesi olduğunu düşünerek hem ihtiyaç sahibi çocuğu hem de ona yardımcı olan çocuğunu ödüllendirerek evladını alnından öperek kutlaması paralı pullu olup ta bu çocuğun sergilediği insanı performansı sergilemekten imtina eden insanlara özellikle de anne ve babalara kapak olsun.

Kendini arşı alada gören bencil insanlar aynı masada oturan ailenin en küçük ferdi kız çocuğunun insanı davranışından ibret alsınlar.

Kendinden başkasını düşünmeyen insanlar özellikle de erkeklerin ve erkek bencil idarecilerin huzursuzluk yaratarak Cehenneme Çevirdiği ve kısacası yaşanmaz kıldığı Cennet vatan ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti devletimiz Ülkeyi Ünyeyi ve hatta tüm dünyayı geleceğimizin Umudu çocuklar kurtararak Huzur ve güven içerisinde insanca yaşam sergilenen cennete çevireceklerdir.

Geleceğimizin ilk ve tek umudu Çocukları sevelim,sayalım koruyup kollayalım,çünkü bizler gibi bugünün çocukları yarının büyükleri olacağını asla unutmadan çocuklara insanca davranalım. Çocuklar büyüklerinden ne görür  nasıl ne şartlarda büyürse  aynı şekilde yaşadıklarını kendisinden sonraki bu dünyayı paylaşacak çocuklara fazlasıyla  yaşatır.

Bu olumsuzluğun önüne geçmek iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek insanlar ve idarecilerin asli ve insani görevidir.


Bu haber toplam 480 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları