HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Nisan 2024 Perşembe Saat: 09:22

Suudi Arabistan'a ilk alkollü mekan açıldı!

Suudi Arabistan, 70 yıl aradan sonra bir ilke imza atarak alkol satışı yapacak ilk dükkanı açmaya hazırlanıyor. Bu tarihi adım, Krallık'taki siyasi değişimin ve modernleşmenin sembolü olarak görülüyor.
Suudi Arabistan'a ilk alkollü mekan açıldı!

Riyad'daki diplomatik bölgede açılacak olan ve sadece gayrimüslimlere hitap edecek olan özel bir mağaza, Suudi Arabistan'ın turizm ve iş dünyasını canlandırma çabalarının bir parçası olarak görülüyor. Mağazanın özellikleri, Veliaht Prens Muhammed bin Salman'ın vizyoner projeleriyle uyumlu bir şekilde hayata geçiriliyor.

Son Mühür'ün haberine göre, bu özel mağaza, havaalanlarındaki gümrüksüz satış mağazalarının atmosferini andırıyor. Mağazada şimdilik likör, şarap ve iki çeşit bira gibi içki çeşitleri bulunuyor.

Müşterilerin mağazada alışveriş yapabilmeleri için diplomatik kimliklerini göstermeleri ve cep telefonlarını güvenlik poşetlerine koymaları gerekiyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, devlete bağlı bir haber sitesinde yeni yönetmeliklerin yayınlandığı belirtiliyor.

Bu adım, Suudi Arabistan'ın uluslararası toplumla daha fazla etkileşim kurma ve ülkeye turizm ve iş açısından yeni fırsatlar getirme çabalarının bir parçası olarak görülüyor.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Suudi, Arabistan'a, ilk, alkollü, mekan, açıldı!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler