HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ağustos 2022 Salı Saat: 09:15

HEM COŞTU, HEM COŞTURDU

Fatsa Belediyesi 10.Çınar festivali etkinliklerinin 5’inci akşamında pop müziği sanatçısı Ece Seçkin sahne aldı.
HEM COŞTU, HEM COŞTURDU

Fatsa Belediyesi 10.Çınar festivali etkinliklerinin 5’inci akşamında pop müziği sanatçısı Ece Seçkin sahne aldı.

ECE SEÇKİN 20 BİNE

YAKIN HAYRANI İZLEDİ

            Uzunkum Plajında(DEMAS)  sahne alan Ece Seçkin'i 20 binin üzerinde hayranı izledi. Ünlü pop sanatçısı Ece Seçkin yaklaşık 2 saat süren konseri boyunca hayranlarını hareketli şarkılarıyla coşturdu.Pop Sanatçısı Ece Seçkin, "Ece sen bizim her şeyimizsin" tezahüratına karşılık "Hayır tam tersi siz benim her şeyimsiniz" diye karşılık verdi.

“Ben Fatsa'yı çok sevdim” diyen sanatçı şarkıcı Ece Seçkin ' "Bir gün Fatsa'ya bir daha gelirsem bir evde çay günü yapsak ne güzel olur değil mi?” diye düşüncesini dile getirdi.

“GENÇLER ECE SEÇKİN’İ

GÖRMEK İSTEDİ”

                        Ece Seçkin’in konserinin sonuna doğru sanatçıya gecenin anısına çiçek vermek üzere sahneye çıkan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, gençlerin her isteğini yerine getirmeye gayret etmeye çalıştıklarını belirterek, “Onların en büyük isteklerinden biri, sizleri Fatsa'da görmekti. Onlarla sizleri buluşturduk, umarım onlar da çok mutludur çok eğleniyordur. Biz gençlerimize Fatsa'da kimleri görmenizi istersiniz demiştik, gençlerimizde Ece Seçkin ismini çok yoğun bir şekilde belirtmişlerdi. Biz davet ettik o da kabul etti.” dedi.

“BURSA’DAKİ OLAYDAN SONRA FATSA MORAL OLDU”

             Ünlü pop  müziği sanatçısı Ece Seçkin’e 1 gün önce Bursa’da yaşamış olduğu talihsiz olaydan dolayı “geçmiş olsun” diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ece hanımın dün yaşamış olduğu çok üzücü bir olay var ama, sonrasında Fatsa konserinin kendisine muazzam bir moral olduğunu düşünüyorum. Çünkü Fatsa'nın gençleri çok kibardır, Fatsa’nın gençleri çok misafirperverdir, Fatsa'nın gençleri çok sevgi doludur. İnşallah sahanın tüm enerjisini sizlere vermiştir. Ben özellikle dünkü olaydan dolayı üzüntümü Fatsa halkı adına dile getirmek istiyorum.” diye konuştu.

            Başkan Kibar’ın bu sözleri üzerine sanatçı Ece Seçkin ise “Benim için ilaç oldu ilaç” diyerek karşılık verdi.

“ECE HANIMI ETİKETLEYEREK EN ÜST SIRALARA TAŞIYALIM”

            Alanı dolduran gençlerden bir istekte bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Hepiniz sosyal medyanızdan Ece hanımı etiketleyerek Fatsa'nın centilmenliğini geçmiş olsun dilek ve temennilerimizle şöyle en üst sıraya taşıyalım. Bu festivalin en güzel sloganı her şeyin en güzel evine layık olan Fatsa'mız ve Fatsa gençliğimiz oldu. Ben her şeyin en güzeline layık olan Fatsalı gençlerimize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.   BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : HEM, COŞTU, COŞTURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler