HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Temmuz 2022 Salı Saat: 08:12

MERT SOBİ ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Ünye’nin yetiştirdiği sevilen ve sayılan bürokratlardan Âdem ve Ebru Sobi çiftinin biricik evladı Mert Sobi düzenlenen görkemli törenle sünnet olarak erkekliğe adım attı.
MERT SOBİ ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Ünye’nin yetiştirdiği sevilen ve sayılan bürokratlardan Âdem ve Ebru Sobi çiftinin biricik evladı Mert Sobi 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü Ünye merkez Esenkale Köyü Mahallesi Sobi Kır Bahçesinde davullu zurnalı, sazlı sözlü, folklor gösterili canlı müzik eşliğinde düzenlenen görkemli törenle sünnet olarak erkekliğe adım attı.

Edinilen bilgiye göre,Mert Sobi’nin sünnet töreninde ailesine, evlatlarına olduğu gibi torunlarına bir başka sevgi ve saygı ile bağlı olan Fındık Tüccarı ve müziksever Dede Mehmet Sobi’nin,törende piyano çalarak kardeşinin sünnet törenine ayrı bir renk katarak dedesi gibi konuklarında gönlünü fetheden torununa davetlilerin huzurunda takdim ettiği sürpriz hediye damga vurdu.

Müzik evrenseldir. Müzisyen ince ruhlu insandır. Müziğin olduğu her yerde huzur vardır, mutluluk vardır.Müzik ruhun gıdasıdır diyen dede Mehmet Sobi” Piyano çalmanın yanında saz da çalarak ve söyleyerek Ünye ye ve ülkeye yeni bir ses ve saz sanatçısı kazandırmak amacıyla torunumun başarıyla devam ettiği eğitiminin ve piyano çalmasının yanında saz da çalarak söyleyerek müziğe de ağırlık vermesini teşvik etmek amacıyla kendisine saz alıp hediye etmek istedim.

Geleceğimizin umdu ocukları sevmek ve sevindirmek önemlidir.S izlerde çocuklarınızı ve torunlarınızı imkanlarınız ölçüsünde sürprizler yaparak sevindirin.Çocukları sevinen ülkede ve Ünye de herkes hepimiz kazanmış oluruz ”dedi.

Mukaddes ve Şevket Yaman çifti ile Esen Kale Köyü Mahalle Muhtarı Mehmet ve Fatma Sobi çiftinin sevgili torunu evladımız Mert Sobi‘nin sünnet töreni için Esenkale Köyü Mahallesi Sobi Kır Bahçesinde düzenlenen sünnet davetimize uzaktan ve yakından gelip bizzat katılarak mutluluğumuzu paylaşan aile mensuplarımıza, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza, aile büyüklerimizin arkadaşlarına, kapı komşularımıza, ayrıca meşru mazeretleri nedeniyle törenimize katılamayıp çelenk, çiçek göndererek, telefon açarak, sosyal medya üzerinden iyi dilek ve temenni içerikli mesaj yazarak bizleri onurlandıran tüm, eş dost ve sevenlerimize ayrı, ayrı teşekkür eder, minnet ve şükranlarımızı sunarız “dediler.

nAHMET YENİN




Anahtar Kelimeler : MERT, SOBİ, ERKEKLİĞE, İLK, ADIMI, ATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler