HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Temmuz 2022 Cuma Saat: 08:06

ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Ünye ele ele derneği başkanı Fatih ve Tuğba Uygun çiftinin biricik evlatları ,Zeyd Ali, Ahmet Arslan ve Yusuf Cemal Uygun Kardeşler törenle sünnet oldular.
ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Ünye ele ele derneği başkanı Fatih ve Tuğba Uygun çiftinin biricik evlatları ,Zeyd Ali, Ahmet Arslan ve Yusuf Cemal Uygun Kardeşler  törenle sünnet oldular. 

Ünye’nin eski terzi esnaflarından rahmetli Arslan Uygun ile Zeki Genç’in torunu Ünye Elele Derneği başkanı Fatih ve Tuğba Uygun çiftinin sevgili evlatları ,Zeyd Ali, Ahmet Arslan ve Yusuf Cemal Uygun Kardeşler  Ünye Dikilitaş sosyal tesisleri kır bahçesinde 16.00-21 saatleri arasında düzenlenen görkemli törenle sünnet olarak erkekliğe adım attı. 

Fatih ve Tuğba Uygun "Çifti Evlatlarının bu özel ve önemli sünnet düğününe uzaktan ve yakından gelerek bizzat katılan konuklarını salon girişinde sevgi ve saygı ile karşılayıp izzeti ikramda bulunduktan sonra aynı sevgi ve saygıyla uğurladıkları konuklarından aile mensuplarına, akrabalarına arkadaşlarına kapı komşularına meslektaşlarına ayrıca meşru mazeretleri nedeniyle törene katılamayıp çiçek, çelenk göndererek, telefon açarak sosyal medyadan iyi dilek ve temennilerde bulunan mesaj atarak mutluluğumuza ortak olan tüm eş dost ve sevenlerimize ayrı ayrı teşekkür eder, minnet ve şükranlarımızı sunarız” dediler. nAHMET YENİN




Anahtar Kelimeler : ERKEKLİĞE, İLK, ADIMI, ATTILAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler