HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 10:01

Genç Girişimci Naz Ersoy'dan İlham Veren Hikaye

Ersoy, başarıyı yakalamış girişimci kadınlara destek verdiğini belirterek, kadınların üretkenliklerini ve hayallerini desteklediğini vurguladı.
Genç Girişimci Naz Ersoy'dan İlham Veren Hikaye

         Brand Invest Ajans Kurucusu Naz Ersoy, “Ben her zaman insanın en büyük destekçisinin yine kendisi olduğuna inanırım. Ne kadar iyi olabilirsek, hayatımız da o kadar iyi olur. Özgür bir zihin, ruh ve beden bütünlüğünde pozitif hâl önemlidir” diye konuştu.

         Naz Ersoy, başarıyı süreçte olan bir eylem olarak gördüğünü ve hayal kurmanın önemine değindi. Şu anda gerçekleştirdiği projeleri ve ileriye yönelik hedeflerini paylaşan Ersoy, genç girişimci kadınlara kendi potansiyellerine inanmaları ve cesur adımlar atmaları tavsiyesinde bulundu.

         Ersoy, başarıyı yakalamış girişimci kadınlara destek verdiğini belirterek, kadınların üretkenliklerini ve hayallerini desteklediğini vurguladı.

Brand Invest Ajans kurucusu olan genç girişimci Naz Ersoy, iş hayatına atılma kararını anlattı. Ersoy, şirket kuruluşunun ani bir karar olduğunu ve hızlı şekilde gerçekleştiğini belirtti. Kendi markasını kurma kararının ardındaki motivasyonu ise, özgürlük ve kendi potansiyelini gerçekleştirebilme isteği olduğunu dile getirdi.

Ersoy, iş hayatında kadın olmanın zorluklarına dair sorulara ise, iş yaşantısının eril bir platform olduğunu düşündüğünü ancak kendisinin bu konuda büyük zorluklar yaşamadığını ifade etti. Girişimci kadınlara destek olmanın önemine vurgu yapan Ersoy, pozitif bakış açısının ve kendine olan güvenin başarı için önemli olduğunu belirtti.

“Başarı benim için sonuçta değil, süreçte olan bir eylemi ifade ediyor diyebilirim” diyen Ersoy açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ Brand Invest Ajans tam olarak hayal ettiğim gibi ilerliyor ve ben bütün projelerime başlamadan önce zihnimde resmederim. O gün geldiğinde de ikinci kez resmettiğim hayalimi yaşarım. Hayal kurmak bence başarılı olmak adına çok önemli. Yaptığınız işten istediğiniz sonuçları alabildiniz mi? İleriye yönelik koyduğunuz hedefler ve projeler nelerdir? Brand Invest Ajans tam olarak hayal ettiğim gibi ilerliyor. Evet, iki tane projemiz olacak. Birincisi, 1-2 Haziran’da Karum AVM çim alanda yapılacak. Bu özel proje için güzel bir farkındalık dosyası hazırladık. Projemizin adı, “İkigaini Keşfet.” Arkasından bir sonraki hafta “Summer Vibes” etkinliğimizi yaparak sezonu kapatmayı planlıyoruz.” dedi

Genç girişimci kadınlar için tavsiyelerde bulunan Ersoy,  “Kendilerine inanmaları ve cesaretli davranmalarıdır. Hayal kurmalarını ve hayallerinin peşlerinden koşmalarını tavsiye ederim. Çünkü dediğim gibi, hayal ettiğim birçok şeyi gerçekleştirdim ve hayatımda dâhil ettim. Pozitif bakış açısının yaşam içerisinde çok önemli olduğunu düşünüyorum. Başarılı olmanın anahtarı, yaptığımız işi sevmek, sevdiğiniz işi yapmakla doğru orantılıdır. Sevdikleri işleri yapmalarını ve kendilerini uyumlaştırdıkları çevrelerin içerisinde olmalarını öneriyorum.” dedi.    HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Genç, Girişimci, Naz, Ersoy'dan, İlham, Veren, Hikaye

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler