HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Aralık 2023 Pazar Saat: 17:32

2023 YILINDA EN ÇOK DİNLENEN BEŞ ŞARKI ORDULU SANATÇIDAN

2023 Yılında Dijital Platformlarda Zirveye Oturan Top 5 Şarkı
2023 YILINDA EN ÇOK DİNLENEN BEŞ ŞARKI ORDULU SANATÇIDAN

2023 yılı, müzik dünyasında birbirinden başarılı şarkıların dijital platformlarda öne çıktığı bir yıl olarak kayıtlara geçti. İşte, bu yılın en çok dinlenen ilk 5 şarkısı:

Doğu Swag ve Semicenk - Pişman Değilim Bu etkileyici işbirliği, dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü ve 2023'ün en çok dinlenen şarkısı oldu.

Reynmen ve Semicenk - Yana Yana Reynmen ve Semicenk'in güçlü bir şekilde bir araya geldiği bu şarkı, dijital platformlarda ikinci sıraya yerleşti.

Simge - Aşkın Olayım Türkiye'nin pop müziğinin öncülerinden Simge'nin "Aşkın Olayım" adlı şarkısı, 2023'te dinleyicilerden büyük beğeni aldı ve üçüncü sırada yer aldı.

Semicenk ve Rast - Canın Sağ Olsun Semicenk ve Rast'ın bir araya geldiği bu güçlü işbirliği, müzik listelerinde dördüncü sıraya yükseldi ve dinlenme rekorları kırdı.

Semicenk - Geri Dönemedim Semicenk'in solo performansı, "Geri Dönemedim" adlı şarkısıyla beşinci sıraya yerleşti ve dinleyicilerden büyük takdir topladı.

Bu şarkılar, dinleyicilerin beğenisini kazanarak 2023'ün müzik sahnesinde önemli bir iz bıraktı. Dijital platformlarda büyük ilgi gören bu şarkılar, sanatçıların ve müzik yapımcılarının başarılı projelerine bir örnek teşkil etti.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 2023, YILINDA, EN, ÇOK, DİNLENEN, BEŞ, ŞARKI, ORDULU, SANATÇIDAN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler