HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 14:13

MABEL MATİZ ÖDÜLLERİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Türkiye'nin ünlü popüler sanatçılarından Mabel Matiz, 2019 yılında En İyi Klip dalında kazandığı Altın Kelebek Ödülü'nü ilginç bir adım atarak sahibinden.com üzerinden 5 TL'ye satışa çıkardı.
MABEL MATİZ ÖDÜLLERİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Türkiye'nin ünlü popüler sanatçılarından Mabel Matiz, 2019 yılında En İyi Klip dalında kazandığı Altın Kelebek Ödülü'nü ilginç bir adım atarak sahibinden.com üzerinden 5 TL'ye satışa çıkardı. Bu olay, geçtiğimiz yıl ödül alamayan Reynmen'in ödülünü çöpe atmasının ardından geldi.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 49. kez düzenlenen etkinlikte "Antidepresan" şarkısı ve "Fatih" albümüyle En İyi Erkek Şarkıcı ile En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı dallarında aday gösterilen Mabel Matiz, hiçbir ödül alamamasıyla gündeme gelmişti. Sanatçı, bu duruma kinayeli bir tavırla sosyal medya hesabından, "Gerçek bir tanedir aslında ve herkes bilir aslında gerçeği. Ama senden yana olmayınca, denersin değiştirmeyi” notunu paylaşmıştı.

Mabel Matiz'in Altın Kelebek Ödülü'nü sahibinden.com üzerinden satışa çıkarması, sosyal medyada ve müzik çevrelerinde büyük yankı uyandırdı. Sanatçının ödülüne ilişkin ilanında, "Sadece bir kere ele alındı. Alındığı günden beri kolide duruyor, çiziği bile yok. En iyi klip, 2019… Toplu satın alım için mesaj atabilirsiniz" ifadeleri dikkat çekti.




Anahtar Kelimeler : MABEL, MATİZ, ÖDÜLLERİNİ, SATIŞA, ÇIKARDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler