HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 16:00

TÜRKİYE'Yİ ORDULU GÜZEL TEMSİL EDECEK

Her yıl düzenlenen güzellik yarışması bu yıl İtalya’nın Napoli kentinde gerçekleşecek.
TÜRKİYE'Yİ ORDULU GÜZEL TEMSİL EDECEK

Uluslararası güzellik yarışmasına bu yıl 55 ülkeden aday katılacak. Yarışmada Türkiye'yi Ordu’nun Fatsa ilçesi doğumlu 33 yaşındaki Neslihan Bayav temsil edecek.

Yarışmada Türk tasarımcı markalarının yanı sıra İtalyan tasarımcıların kıyafetlerini de taşıyarak dikkatleri üzerine çekmesi beklenen Ordulu Bayav, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında bir kadın olarak ülkesini uluslararası arenada temsil etmenin gururunu yaşıyor. Miss Europe Continental yarışmasında elde edeceği tanınırlığı, kişisel faydadan çok cinsiyet eşitliği, kadınların güçlenmesi ve teknolojideki rolü gibi önemli konulara dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık yaratmak için kullanmayı amaçlıyor.

Neslihan Bayav, Güzellik yarışmasının getirdiği uluslararası ilgiyi, kadınların toplumdaki yerlerini cesaretle taşıyarak, tutkularını takip etmeleri ve ekonomik ile sosyal konumlarını güçlendirmeye yönelik projelerini duyurmak için bir fırsat olarak görüyor. Özellikle teknoloji alanında kadınların varlığını ve finansal bağımsızlığın önemini vurgulayarak diğer kadınlara ilham vermek isteyen Bayav, güçlü bir kadın olarak toplumda önemli bir rol üstlenmeye hazır.




Anahtar Kelimeler : TÜRKİYE'Yİ, ORDULU, GÜZEL, TEMSİL, EDECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler