HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 19:58

CANDAN KARDEŞLER TUTUKLANDI

Televizyondaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ile Bahar Candan'ın gözaltına alındığı soruşturmaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
CANDAN KARDEŞLER TUTUKLANDI

Televizyondaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ile Bahar Candan'ın gözaltına alındığı soruşturmaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Bir moda yarışması programıyla ünlenen sosyal medya fenomenleri Gül Nihal Candan (Çiçek) ile (Alisya) Bahar Candan polis tarafından gözaltına alındı. Candan kardeşlerin, 100 milyon liralık vurgun yapan suç örgütüne üye oldukları iddiaları doğrultusunda gözaltına alındığı bildirildi.

 Edinilen bilgiler doğrultusunda, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amiriliği ekipleri, 3 yıl önce İstanbul’da “Gümrükten hacizli otomobil getirerek yarı fiyata satıyoruz” yalanıyla birçok kişiyi dolandıran Eren Koç’un liderliğini yaptığı çeteyi çökertti.

Çetenin elde ettiği paralarla Tokat’ta hayvan yetiştiriciliği yaptığı ve 90 milyon lira vurgun yaptığı belirltildi. Çetede Onur Apaydın’ın liderliğindeki başka bir ekibin de “ucuz araç” sözüyle 13 kişiyi yaklaşık 10 milyon lira dolandırdığı tespit edildi. Bu çete de polis ekiplerince çökertildi.

Polis soruşturması kapsamında dün sosyal medya fenomenleri Gül Nihal Candan (Çiçek) ile (Alisya) Bahar Candan’ı gözaltına aldı. Çete liderlerinden Onur Apaydın’ın tuzağına düşürmek istediği müştekileri lüks restoranlara çağırarak yemek yedirdiği ve bu sırada sözde satışını yapacağı araçların tanıtımını yaptığı anlaşıldı. Apaydan’ın bu tanıtımlarda arkadaşları olan Bahar Candan ile Nihal Candan’ı reklam yüzü ve konu mankeni olarak kullandığı belirlendi.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : CANDAN, KARDEŞLER, TUTUKLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler