HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Kasım 2023 Pazar Saat: 11:47

DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİ DAHİL 12 KİŞİ TUTUKLANDI

Dilan Polat ve eşi Engin Polat başta olmak üzere 12 kişi hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmanın ilk sonuçları açıklandı.
DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİ DAHİL 12 KİŞİ TUTUKLANDI

Dilan Polat ve Engin Polat dahil 12 kişi, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma”, “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi”, “Vergi Usul Kanunu’na muhalefet”, “Sayılı Kanun’a muhalefet” suçlarından tutuklanarak cezaevine sevk edildiler.

Dün sabah saatlerinde savcılıktaki işlemleri tamamlanan 18 şüpheliden 16’sı tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Sezgin Polat suç işlemek amacıyla örgüt kurma, vergi usul kanununa muhalefet, 7258 sayılı yasanın 5.1-c maddesine muhalefet ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından tutuklandı. Avukat Ahmet Gün ise aynı suçlamalarla hakimliğe sevk edildi.

Ayrıca, Alper Kürşat Polat ve Can Doğu dahil 9 şüpheli de suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarından tutuklandı.




Anahtar Kelimeler : DİLAN, VE, ENGİN, POLAT, ÇİFTİ, DAHİL, 12, KİŞİ, TUTUKLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler