HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Kasım 2023 Pazar Saat: 11:02

DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİNİN İFADELERİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Dilan ve Engin Polat davasında aralarında Ordu’nun da bulunduğu 6 ile operasyon düzenlenmişti. Gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çiftinin emniyette verdikleri ifadeler ortaya çıktı.
DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİNİN İFADELERİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Ordu’ya birlikte İstanbul merkezli 6 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Engin ve Dilan Polat emniyetteki işlemlerinin ardından 18 şüpheliyle birlikte adliyeye sevk edildi.

Dilan Polat ifadesinde, şirketlerin işleyişiyle eşi ve muhasebecinin ilgilendiğini, aylık gelirinin 150-200 bin lira olduğunu, çocukların okulu için adres değişikliği yaptıklarını söyledi.

Ağlayarak ifade veren Dilan Polat’ın, beyan ettiği aylık gelirle sahip oldukları mal varlıklarını nasıl elde ettiklerine yönelik soruya da cevap veremediği öğrenildi.

Engin Polat ise ifadesinde, para aklamadıklarını, yolsuzluk yapmadıklarını iddia ederek, elde edilen tüm gelirlerin ticari ilişkiler sayesinde olduğunu, daha önce şirket açtığını, iflas ettiğini ancak tekrar başladığı işlerde başarılı olduğunu söyledi.

Polat’ın da beyan ettiği 150-200 bin liralık aylık kazançla mal varlığını nasıl elde ettiği sorusuna cevap vermediği öğrenildi. 


HABER: KÜBRA YEŞİLÇAY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler