HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 10:51

DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİNİN TUTUKLANMASINA İLİŞKİN DETAYLAR

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, dün gece gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. İstanbul merkezli düzenlenen operasyonda, Ordu’nun da içerisinde bulunduğu 6 ilde de eş zamanlı baskın yapıldı.
DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİNİN TUTUKLANMASINA İLİŞKİN DETAYLAR

Dün gece saatlerinde Polat çifti hakkında yakalama kararı çıkarılması ardından polis, İstanbul, Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ordu’da yapılan operasyonda Dilan Polat Engin Polat çiftinin avukatı olan ve mali işlerini takip ettiği Ahmet Gün’de gözaltına alındı. Ahmet Gün’ün tüm mal varlıklarına da ihtiyati tedbir kararı konulmuştu.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yaptığı paylaşımlar ve hakkındaki iddialar ardından MASAK tarafından incelemeye alınmıştı. MASAK tarafından hazırlanan ön raporda Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın birinci derece yakınlarının hesaplarına tasfiye halinde olan 3 şirketten sözde ticaret yapılmış gibi gösterilerek sahte fatura kesildiği belirtilmişti.

Raporda, söz konusu şirketlerden hesaplara 200 milyon lira para girişi olduğu ve söz konusu paranın yine aile üyelerine ait şirketler arasında transfer edilerek en son Engin Polat’ın sahip olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplandığı, bu parayla gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığı kaydedilmişti.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler