HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Ağustos 2023 Salı Saat: 12:24

GEÇ BAŞLAYAN KONSER SANATÇIYI ÇILDIRTTI

Ordu'nun Perşembe ilçesinde Kırlı Festivali'nde sahne alan Ordulu sanatçı Gaye Aksu ve Aydın Beyoğlu arasında sahne tartışması yaşandı.
GEÇ BAŞLAYAN KONSER  SANATÇIYI ÇILDIRTTI

 Ordu'nun Perşembe ilçesinde Kırlı Festivali'nde sahne alan Ordulu sanatçı Gaye Aksu ve Aydın Beyoğlu arasında tartışma yaşandı.

Aydın Beyoğlu'ndan sonra sahne alcak olan Gaye Aksu, Beyoğlu'nun sahnede kalma süresini uzatması sonucunda, konserine geç başlamak durumunda kaldı.Aydın Beyoğlu'na bu davranışından dolayı tepki gösteren Ordulu sanatçı Gaye Aksu, "Bir daha Aydın Beyoğlu'yla aynı programda yer almam" dedi.

Gaye Aksu, sahne süresinin uzatılmasının ardından duyduğu rahatsızlığı ifade ederek, "Gerçekten onuruma, değerime yakışır şekilde bu saate kadar beklediniz diye içeride rahatsız oldum. Normalde sahne almamayı düşünüyordum ama uzun yıllara dayanan bir birlikteliğimiz olduğu için sahneye çıktım. Hiç kimseye saygısızlık yapmam ve atraksiyonları sevmem.

Enerjim biraz düşük olabilir ama hepinizden özür dilerim. Program için sabahın erken saatlerinde geldim ve heyecanla bekledim. Bu protesto niteliğinde bir eylemdir. Bir daha Aydın Beyoğlu'nun sahneye alınmamasını duyuruyorum. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Gaye Aksu, programı izleyenlere teşekkür ederek, "Sizler iyi ki varsınız, her daim başınızın üstünde olun. Allah razı olsun" diyerek konuşmasını bitirdi.




Anahtar Kelimeler : GEÇ, BAŞLAYAN, KONSER, SANATÇIYI, ÇILDIRTTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler