HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Temmuz 2023 Pazar Saat: 16:15

SİLAH ZORUYLA SAHNEYE ÇIKARILDI

Sesi ve yorumuyla herkesi kendine hayran bırakan şarkıcı Elif Buse Doğan, korkunç bir olay yaşadı.
SİLAH ZORUYLA SAHNEYE ÇIKARILDI

Sesi ve yorumuyla herkesi kendine hayran bırakan şarkıcı Elif Buse Doğan, korkunç bir olay yaşadı. 

Bir dönem söylediği "Samsak Döveci" şarkısı ile  popülerlik kazanan güzel sanatçı, çıkacağı konser öncesi organizatör Fatih Gül'den ücretini alamayınca konseri iptal etti. Konser öncesi imzalanan anlaşmaya uymayan organizatörün bu davranışına yönelik tepki gösteren şarkıcının bu kararı dikkate alınmadı.

Ünlü şarkıcının vermiş olduğu tepki görmezden gelindi ve Organizatör Gül, tarafından konser öncesi tehdit edildi. Gül, güzel şarkıcının kardeşini silahla tehdit etti. Şarkıcı bunun üzerine konsere çıkmak zorunda kaldı.

Organizatör Fatih Gül, konuya ilişkin;"Sahneye çıkmaktan vazgeçti. İkna ettik. Aldığı parayı SMA hastası çocuğa bağışlayacağını söyledi fakat onu da yapmamış" dedi.

Güzel şarkıcı ise yaşanan gelişmelerin ardından şu açıklamayı yaptı: "Fatih Gül, konser ücretimi ödemediği gibi kardeşime silahını göstererek tehdit etmiştir. SMA'lı bebeğe de bağışımı yaptım."

Daha sonra ünlü şarkıcı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak organizatör Fatih Gül hakkında suç duyurusunda da bulundu. Doğan'ın, avukatı aracılığıyla sunulan dilekçesinde; "Programda müvekkilime doğrudan hakaret edilmiştir. Sosyal medyadan asılsız paylaşımlar yapılmış, müvekkilimin kişilik hakları zedelenmiştir. Elazığ konserinden önce Fatih Gül, kardeşine silah gösterdiği için müvekkilim korkuya kapılmıştır" dedi.

Elif Buse Doğan, Fatih Gül hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun yanı sıra koruma kararı ve yayın yasağı talebinde bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : SİLAH, ZORUYLA, SAHNEYE, ÇIKARILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler