HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 15:56

EZELİ REKABET FİLM OLUYOR

Futbolda ezeli rekabeti dostluğa çevirecek filmin çekimleri Trabzon’da başlayacak.
EZELİ REKABET FİLM OLUYOR

HABER: FIRATCAN GÜL

Fenerbahçe ve Trabzon arasında ki rekabeti yumuşatacak “Öğretmen” adlı filminin çekimlerine Temmuz ayında başlanacağı kesinleşti. Yapımcı ve yönetmen Bilal Koyuncu “Trabzon’u bütün Türkiye’ye çok güzel anlatacak bir film ortaya çıkaracağımızı umut ederek bu yola çıktık. İki büyük camia arasındaki bu ezeli rekabeti konu alacak olan “Öğretmen” isimli filmin çekimleri, Temmuz ayında Trabzon’da başlayacak.” ifadelerini kullandı.

Senarist Okumuş, yaptığı açıklamada “Öğretmen" isimli filmde, İstanbul’da yaşayan koyu Fenerbahçeli ve mesleğini çok seven bir ilkokul öğretmeninin tayininin Çaykara’ya çıkması ile başından geçenlerin anlatıldığı hikaye olacağını söyledi.

Senarist Yılmaz Okumuş, açıklamasında, “Filmin finalinde bilgisayar başında oturan öğretmen, sevmediği, nefret ettiği ve ‘istifa edeceğim’ dediği Trabzon için ‘İki yıl daha burada kalmak istiyorum’ yazıyor. Ama arada geçen olayları filmde izleyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan özellikle genç kitlenin tanıdığı yapımcı ve yönetmen Bilal Koyuncu ise memleketi olan Trabzon’da film çekecek olmanın heyecanı içinde olduğunu belirtti. Koyuncu açıklamasında, “Bugüne kadar 42 filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptım. Yapımcılığını TRT ve AKC Sinema TV yapacak.” açıklamalarında bulundu.




Anahtar Kelimeler : EZELİ, REKABET, FİLM, OLUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler