HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Ekim 2022 Cumartesi Saat: 08:37

AKKUŞ DEVLET HASTANESİNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Dutoğlu ve Akkuş Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Muhammet Mustafa Sarı, hastane birimleri, hizmet kapasitesi, yapılması planlanan iyileştirmeler ile personel durumu hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptılar.
AKKUŞ DEVLET HASTANESİNDE  DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Ordu  Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün Başkanlığında Akkuş Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen toplantıya, Müdürlüğü  yöneticileri, kamu hastanelerimizin başhekimleri, İl ambulans servisi başhekimi ve idari ve mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Akkuş Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Ekrem Dutoğlu açılış konuşmasını gerçekleştirerek katılımcılara hoş geldiniz dedi. Daha sonra Dutoğlu ve Akkuş Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Muhammet Mustafa Sarı, hastane birimleri, hizmet kapasitesi, yapılması planlanan iyileştirmeler ile personel durumu hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptılar. Akkuş Devlet Hastanesi sunumunun ardından Destek Hizmetleri Başkanlığı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı ve İl Kalite Koordinatörlüğü sunumlarıyla hastane hizmetleri ve mali durum masaya yatırıldı.

Toplantıda kapanış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün, sözlerine  katılımcılara hoş geldiniz diyerek başladı. Ev sahipliği ve misafirperverliği için Akkuş Devlet Hastanesi yönetimine ve çalışanlara teşekkür etti. Toplantı çok verimli geçti diyen Tüzün, “Akkuş Devlet Hastanemizi, Kamu Hastaneleri Başkanlığımız, Destek Hizmetleri Başkanlığımız ve İl Kalite Koordinatörlüğümüz ve Akkuş Devlet Hastanemizin sunumlarıyla değerlendirdik. Tüm Kamu Hastanelerimiz yöneticilerinin katılımıyla faydalı toplantılar düzenlemeye devam ediyoruz. Bugün diğer kamu hastanelerimizin yöneticileri, Akkuş Devlet Hastanesinin hizmet kapasitesini, hasta yoğunluğu, hasta ve çalışan memnuniyetini yerinde inceleme fırsatı buldu. Kaliteli Hizmet sunmak için iyi veya farklı uygulama örneklerini deneyimledi. İyi uygulama örneklerini kendi kurumlarımızda kullanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunalım.” dedi. Katılımcılara teşekkür eden Tüzün, bir sonraki toplantının 23 Kasım’da Gölköy Devlet Hastanesinin ev sahipliğinde düzenleneceğini söyledi. 106. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Akkuş Devlet Hastanesine atanan ve görevine başlayan hekimlere hoş geldiniz diyerek, görevlerinde başarı diledi.

Promosyon ihalesinde fesih kararı alındığını ve yeni ihalenin 28 Ekim’de yapılacağını söyleyen Müdür Tüzün, “2019 yılı içerisinde yapılan promosyon anlaşmasının değişen ekonomik şartlar nedeniyle güncellenmesini talep etmiştik. Banka ile bu konuda anlaşamadık. Bu nedenle fesih kararı aldık. Yeni ihaleyi 28 Ekim Cuma günü yapıyoruz. İnşallah tüm arkadaşlarımızı mutlu edecek bir anlaşma yapmak istiyoruz.” dedi.

Akkuş Devlet Hastanesi Değerlendirme Toplantısının ardından Akkuş Belediye Başkanımız Sayın İsa Demirci, Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün ve sağlık yöneticilerimizle bir araya geldi. Demirci ve Tüzün, Akkuş İlçemizde sunulan sağlık hizmetleri konusunda görüş alışverişinde bulunarak, yapılabilecek iyileştirmeleri değerlendirdiler.  nBÜLTEN





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler