HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mayıs 2022 Pazartesi Saat: 01:23

BAŞHEKİMLER TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Başhekimler toplantısına, Müdürlük yöneticileri ile kamu hastanelerinin başhekimleri ve İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldı.
BAŞHEKİMLER TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun Başkanlığında İşkur Ordu İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen Başhekimler toplantısına, Müdürlük yöneticileri ile kamu hastanelerinin başhekimleri ve İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldı.

Yaklaşık bir ay sonra yeniden düzenlenen toplantıda hastanelerimizin ve İl Ambulans Servisinin mevcut durumları masaya yatırıldı. Kısa ve uzun vadede yapılması planlanan yatırımlar ve iyileştirmeler değerlendirildi.

Toplantı gündemimize ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kasapoğlu, “2022 yılı ile birlikte covid-19’un pandemiden endemiye dönüşeceğini öngörmüştük. Bu öngörünün gerçekleştiğini görmek hepimizi ciddi anlamda mutlu etti. İnşallah en kısa zamanda covid-19’u hayatımızdan tamamen çıkaracağız. Vaka sayıları ve covid-19 kaynaklı hasta yatışları oldukça azaldı. Hastanelerimiz bir an önce normalleşme sürecine uyum için uygulanacak iş ve işlemleri hızlıca hayata geçirip tam kapasite ile vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Bir taraftan da aşılama faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Son covid-19 vakası negatif çıkana kadar biz sağlıkçılar olarak asla rehavete kapılmayacağız” dedi.

Merkezi hekim randevu sistemi ile ilgili çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda bu çalışmaların genişletilerek hasta ve hekim mağduriyetlerinin daha da azaltılması için hedefler belirlendi. Sağlık Müdürümüz Kasapoğlu, toplantıya ev sahipliği yapan Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın İsa Kaymak’a teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.   HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BAŞHEKİMLER, TOPLANTISI, DÜZENLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler