HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2022 Pazartesi

EBE VE HEMŞİRELERE YÖNELİK UYUM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

İlimize yeni atanan ebe ve hemşirelere yönelik düzenlenen uyum eğitiminin açılış konuşmasını Ordu İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu yaptı.
EBE VE HEMŞİRELERE YÖNELİK  UYUM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

İlimize yeni atanan ebe ve hemşirelere yönelik düzenlenen uyum eğitiminin açılış konuşmasını Ordu İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu yaptı. Kasapoğlu, yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun diyerek başladığı konuşmasında; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, uzun bir aradan sonra bir araya gelmiş durumdayız. 2 yıldır tüm gündemimiz pandemi. Pandemi bizi çok meşgul etti ve hala azalmış olsa da devam ediyor. Bu nedenle bir araya gelememiştik, artık inşallah daha sık bir araya gelerek, tecrübelerimizi, bilgilerimizi paylaşacak ve pekiştireceğiz. Ben meslek hayatımda 30 yılı doldurdum. Bu süre içinde pandemi senaryoları yazdık. Bu süreçte domuz gribi, mers gibi pandemiler yaşadık. Sizlerde meslek hayatınıza covid-19 pandemisiyle merhaba diyorsunuz. Daha meslek hayatınızın başında pandemiyi yaşayarak öğrenmek zorunda kaldınız, tecrübe kazandınız. Pandemi bu süreçte hepimize çok şeyler öğretti. Neyi nasıl yapmamız gerektiğini, dayanışmayı, birbirimize sahip çıkmayı öğrendik.” dedi.

Konuşmasının devamında, sağlık mesleklerinin hepsinde işin özü aslında işinizi sevmekle başlıyor diyen Kasapoğlu, “Ben biliyorum ki, sizler bu mesleği bilerek, isteyerek, severek seçtiniz. Bu anlamda hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Benim ve tüm iradeci arkadaşlarımın desteği sizlerledir. İnşallah verimli bir eğitim geçirirsiniz. Hepinize tekrar görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Ordu’da 2023 yılı içerisinde Şehir Hastanesinin hizmete gireceğini müjdeleyen Kasapoğlu, “Şehir Hastanemiz 900 yataklı ama ihtiyaç duyulması halinde yatak sayısı 1500’e kadar çıkabilmektedir ve bünyesinde birçok yeni sağlık hizmeti ile yatırımını barındıracaktır. 3200 metre kare kapalı alana sahip Şehir Hastanemiz ile Ordu’yu inşallah sağlık merkezi haline getireceğiz. Bu büyük yatırımın Ordu’muza kazandırılmasında emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin KOCA’ya ve diğer devlet büyüklerimize teşekkür ederim.” diyerek sözlerini noktaladı

  İl geneli hastanelerin tanıtım videosunun izlenmesiyle başlayan eğitimde; Acil servis hemşirelik hizmetleri, acil müdahale ve mavi kod, klinik hemşirelik hizmetleri, temel hemşirelik bakımı, bası ülseri önleme ve hemşirelik bakımı, ilaç/tedavi uygulama standartları, monitörizasyon ve hasta takibi, pre-op ve post-op hemşirelik bakımı, hasta ve çalışan sağlığı güvenliğinin sağlanması konularında eğitim verildi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr.Ali Altınbaş, eğitim sonrası yaptığı değerlendirmede, “Eğitimin verimli geçtiğine inanıyorum. Eğitimcilerimiz yılların tecrübesi ve birikimini yeni göreve başlayan arkadaşlarımıza aktardı. İnşallah Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun da desteğiyle daha sık bir araya geleceğiz ve eğitimlerimize devam ederek, kendimizi sürekli geliştireceğiz.” dedi. Katılımcıların görüş, öneri ve taleplerin dinlendikten sonra, soru-cevap kısmına geçildi. Soru-cevap kısmından sonra eğitim sona erdi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler