- 11:41 Şehit Kani Obi Parkı Hizmete Açıldı
- 15:21 “Hükümetten üretici köylüye yine destek yok”
- 14:42 DİSK Dev Emekli-Sen Ordu: “Emekliler Açlığın Pençesinde!
- 11:27 OGİD’den 73 Başarılı Öğrenciye Burs Desteği
- 11:18 Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor
- 11:18 Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor
- 13:11 Traktör Kullanamayan Fındıkçıya Mazot Kredisi
- 20:06 AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı
- 16:47 Yeni Haber Gazetesi 21. Yayın Yılına Adım Attı
- 15:52 Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler
- 15:48 ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH
- 15:44 Ordu, Cumhuriyet’in 102. Yılına Hazırlanıyor
- 15:42 ÇAMBAŞI YAYLASININ CAN DAMARI OLACAK
- 15:40 Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor
- 15:37 AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR
Fındık Fiyatı
HEKİMLER YENİ YILI KUTLADI
Medical Park Ordu Hastanesi hekimleri, yöneticileri ve çalışanları yeni yıl için düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Yılbaşı için düzenlenen yemekte kısa bir konuşma yapan Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdür Halil İbrahim Çalış, zorlu pandemi döneminde özverili çalışmalarından dolayı hekimlere ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
12 yılı aşkın süredir sağlık sektöründe hizmet verdiklerini dile getiren Genel Müdür Halil İbrahim Çalış, “Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız ile önemli başarılara imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Hastalarımıza şifa olmak için gece gündüz demeden çalıştınız. İnsan sağlığına verdiğiniz desteğiniz, emeğiniz, gösterdiğiniz fedakârlığınız, yardımseverliğiniz ve özveriniz için hepinizle gurur duyuyor ve size teşekkür ediyorum. Bu gece koca bir yılın stres ve yorgunluğundan uzaklaşıp yeni bir yıla daha güzel başlangıçlarla girmenizi diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ





