HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mayıs 2023 Cuma Saat: 15:19

YÜZDE 90 TAMAM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.
YÜZDE 90 TAMAM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu. 

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatının yüzde 90 tamamlandığını belirten Bakan Koca, Çalışmaların devam ettiği Ordu Çevre Yolu'nun alt kısmında bulunan hastane, sadece Ordu'nun değil civar illerin de sağlık merkezi olacağını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını belirtti.

Bakan Koca yaptığı paylaşımda, "Ordu Şehir Hastanesi, çok yakın da hizmete açılıyor. Yatak kapasitesi 987. Sağlık kompleksi içinde kadın doğum hastanesi de var. KVC merkezi, organ ve doku nakli merkezi, genetik hastalıklar merkezi, onkoloji merkezi, kemoterapi merkezi, radyoterapi merkezi, nükleer tıp merkezi, yanık merkezi, diyabet merkezi, fizik tedavi merkezi, uyku laboratuvarı gibi ünite ve merkezler hastanemizin ileri imkanları arasında. Ameliyathane sayısı 38. Şehir hastaneleriyle gelen sağlık rezervasyonu, yapımı hızla devam eden hastaneyle çok yakında Ordu'da, bugünden hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.




Anahtar Kelimeler : YÜZDE, 90, TAMAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler